| Cjsjsjshhdhshaja a întrebat:

Bună ziua am o întrebare în legătură cu facturile de la Eon.
Dacă scanez codul de bare de la o factură mai veche (octombrie) pentru electricitate sau gaz, și modific suma punând acolo suma actuală pe care trebuie să o plătesc, se înregistrează plata ok?
Pentru ca din câte am observat fiecare factură are alt număr fiscal și proprietarul apartamentului în care stau în chirie mi-a spus ca pot folosi codurile de bare mai vechi, să nu i le cer de fiecare dată cum făceam până acum.
Și dacă plătesc pe BT pay unde furnizorul e același și pentru gaze și pentru electricitate, dacă scanez o factura de gaz și apoi alta de electricitate pe același furnizor (ca n-am altcumva) se înregistrează plata pentru fiecare in parte? Mi-e sa nu plătesc de nebună pe codurile astea de bare și să i apara ca n-am plătit sau ceva

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai bine mergi la un magazin care are afisata sigla Pay Point si platesti, in numerar, suma curenta - in baza codului de bare de pe o factura mai veche.

| mariuspinciuc a răspuns:

Eu am plătit prin centrul de plăți UN-DOI o factură curentă la care am dorit să plătesc o factură restantă mai veche. Am pus suma totală de plată și s-a contorizat plata. Nu știu cu BT Pay cum este. În prezent la EON eu plătesc prin intermediul platformei de pe site-ul lor.