| Ionelusha a întrebat:

Bunica mea imi spune sa nu imi fac unghiile si sa nu ma fac nici macar cu strugurel pe buze. Stiu ca are dreptate dar totusi vreau a arat si eu mai bine. Bunica mea este mai severe si... Ce sa fac sa ma lase?sad

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca ai unghiile ingrijite nu este nici un rau. Pentru a impaca si dorinta ta si a bunicii, fa-le cu lac alb in care pui un strop de roz, ca sa para cat mai naturale, dar ingrijite.Pentru buze, poti spune ca ti-se usuca buzele si se exfoliaza, si ca folosesti un strugurel cu vitamina A! Nu stiu cati ani! Sper sa ai peste 12 ani!

| QuadruplePersonality a răspuns:

Ascult'o. Raspunsurile de mai sus sunt foarte bune, urmeaza'le.

Dar cati ani ai?

| Ervin a răspuns:

Fa ce zice si dupa un timp o sa aiba incredere in tine si o sa faci ce ai chef. strugurelu nu face nimica rau.

| GdX a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea si sa-i explici ca esti fata si trebuie sa ai un aspect ingrijit. Ai putea macar sa o determini sa te lase sa te faci cu lac de unghii (si baietii se fac cu lac), iar de strugurel ai putea sa-i spui ca il folosesti ca sa nu-ti mai crape buzele. Depinde si de varsta care o ai, poate peste putin timp n-o sa mai fie asa drastica.

| Paula007 a răspuns:

Daca "stii " ca are dreptate, de ce mai pui intreabarea? vrei sau nu sa o asculti pe bunicuta?hee hee)

bunicii nostri au trait in alte vremuri, unde fetele nu se aranjau prea mult, si daca o faceau, aveau 20 de ani si era la o saptamana inainte de nunta. deci, respect-o pentru ca e bunica ta si te iubeste, aproba cand iti zice sau cere ceva si incearca sa faci si ca tine. nu sa arati ca o parasuta, cu buzele rosii si ochii roz. dar putin balsam pe buze, incolor, nu a ucis pe nimeni. iar unghiile daca le ai taiate frumos, si cu putin lac pe ele, nu mai ai nevoie de nimic happy vezi? zici ca ea, si faci ca tine, doar ca schimbarile trebuie sa fie moderate.winking

Întrebări similare