| Carlutza a întrebat:

Care crede ca o sa vina sfarsitul lumii? Am aflat ca o sa se faca luna rosie ziua va fi cald iar dupa-amiaza furtuna si va fi un cutremur imens! Ei bine azi a fost cald si dupa-amiaza furtuna dar acum luna nu e pe cer adica este dupa nori...Mai stie cineva si alte "caracteristici"?

Răspuns Câştigător
| EllyFMS a răspuns:

Deci, de fapt se spunea ca o sa inceapa cu un cutremur, care incepe din sud si merge spre vest. Si atunci toata lumea care merge in rai va ajunge direct acolo, iar ceilalti vor mai ramane cateva luni pe pamant ca sa traiasca in dezastru si mizerie.Si mai stiu ca trebuia sa inceapa la ora 18.00 si sa se termine la 21.00. Si mai stiu ca acum ca asta nu a venit va veni altul peste aproape 50 de ani sau cam asa ceva[adica ala din 2012 care s-a amanat.] si sunt sigura ca peste 50 de ani se va amana iar si iar si iar. Si mai stiu ca eu una nu cred in APOCALIPSA/SFARSITU LUMII si alte d-astea!

13 răspunsuri:
| maryellen91 a răspuns:

Cica e la 4 dar eu imi dau ceasul in urmalaughing

| Sophie90 a răspuns:

Nu cred ca vine sfarsitul lumii in biblie spune ca o sa fie 2012 asa ca mai ai de asteptat...si in plus de vreo saptamana ziua e cald si seara ploua si daca mai esti si la mare ce sa mai spui...

| nikol a răspuns:

Nu tot ce se spune la tv e adevarat vor sa faca astea audiente.Cand o sa vrea Dumnezeu atuncea o sa vina sfarsitul lumii.

| andrutza1323 a răspuns:

Bai baiat/fata si t chiar crezi in asta? :_))) bai frate nu exista asa ceva tongue. DOar cand o vrea Dumnezeu

| vladsoare a răspuns:

Chiar crezi chestia cu sf lumii? nasol...

| eprubetă a răspuns:

rolling on the floor) Doamne rolling on the floor) numai prostii` pe aicii` rolling on the floor fratssilo` voi credetssi` in ''sf lumii''? rolling on the floor)rolling on the floor) Azii` a foost furtunaa? :o:O:o la mine nu a fosst nici o furtunaaa` rolling on the floor)rolling on the floor)

| eysan a răspuns:

Mai dar tare nesimtiti mai e sfarsitul asta. se amana atata ii place sa se lase asteptat nu gluma.
si da carlutza vine sfarsitul lumii. au zis ca incepe cu furtuna cutremur luna rosie dar au uitat sa zica ca va invia vlad tepes iar regina elisabeta se va marita cu mos craciun si vor avea ca copii(scuze cacofonia) pe alba ca zapada si cei 7 pitici.
apoi puya va zbura pe deasupra noastra iar dracula il va linsa pe basescu.
straight facenaspa :-

| DemonROW a răspuns:

Asta cu sfarsitul lumii aspuso un mos de 89 ani(cica e pastor) lider a unei secte a spus ca va fi sfarsitul lumii si in 1994 da cica a gresit calculele laughing deci sa nu credem in toate prostiile care le vedem la tv. niste oamenii care au gandacei pe creier si vorbesc numai prostii... sfrasitul lumii a fost pentru unii si cand au erupt vulcanii, inundatii, tornade etc pentru ei era sfarsitul lumii nu ii interesa ca altii din alte parti a lumii se distau pentru ei a fost sfarsitull lumii.

| thegame9 a răspuns:

Sfarsitul lumii! http://strikecs.net/sfarsitul-lumii) FOARTE REAL.

| denisa_4503 a răspuns:

Vai draga mea ...stai linistta ca sfarsitu lumi vine numai cand vrea Dumnezeu nu cand zice nu stiu ce papagal.

| ingerashmikutz a răspuns:

Kand vrea Dumnezeu atunci vine sfarsitul lumii...sh voi credeti inceea ce zice la tv, pe la noi nu a fost furtuna.a fost cald toata dupa-amiaza

| Carlutza explică:

Multumesc pentru raspunsuri si eu nu, nu prea cred in asta insa prietenii mei au devent obsedatii de acest subiect de cateva zile si sincer unii dintre ei m-au speriat si pe mine! Si da stiu ca e doar un mos sclerozat si ca s-ar putea sa fi gresit la calcule dar pe panourile alea scria ca biblia o garanteaza ...sincer nu am citit biblia si nuci pasionata de religie nu sunt dar toti americanii zic chestii dastea.Si ru vin din bucuresti aici dupa-amiaza asta a fost o furtuna destul de mare si in unele parcuri de pe langa mine chiar devastatoare... oricum multumesc mult pentru raspunsuri!

| PrototipDieco a răspuns:

Depinde de mai multe lucruri, dar in nici un caz de Dumnezeu.