Întrebare recomandată |

Care e diferenta intre hotel, hostel, motel, si apartament in regim hotelier?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hotel = hotel
Hostel= un hotel mai mic, pentru turiști cu bani puțini, poți utiliza bucătăria comună să îți faci un ceai saun o mâncare simplă, tu singur.= egal han.
Motel= hotel pe marginea soșelei, unde poți să
faci un duș. și să dormi o noapte, când călătorești, fără pretenții
apartament în regim hotelier = poți să te cazezi ca la tine acasă într-un apartament compler liber sau împreună cu gazdele în cameră separată.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Hotel: cladire de cazare turistica cu camere sau apartamente cu 1-2 paturi simple sau duble, fiecare camera avand toaleta proprie.

Hostel: cladire de cazare in special pentru tineret (elevi si studenti, dar nu numai) cu dormitoare cu multe paturi, WC si bucatarie comuna. In general au cele mai ieftine preturi de cazare, "de buget mic"

Motel: cladire de cazare plasata langa drumuri pentru calatori cu motoare, masini etc. (motor tourist hotel), adaptat cerintelor calatorilor. Un criteriu comun: fiecare camera trebuie sa aiba si parcare.

Apartament in regim hotelier: apartament de locuit, dat in chirie pentru turisti, "la cheie".

| a răspuns:

Singura completare mica la raspunsul lui Bula e ca apartamentul in regim hotelier e dat cu, chirie per noapte, nu per luna, asta il face regim hotelier, altfel ar fi doar alta inchiriere