Bună!
Un milionar model, este o persoană extrem de bogată, care ştie cum să folosească banii, cum să se îmbrace, cum să facă afacerile, etc. Iar un model milionar, este o persoană care pot spune imită ' milionarul model ', ca şi un manechin care poartă exact aceeaşi ţinută, dar nu are aceleaşi abilităţi. Sper că te-am ajutat, te pup.
Pa, pa.
Hey, milionar model vine de la un om foarte bogat care are milioane iar el este model adica stie cum sa ii cheltuiasca sua este un exemplu bun de urmat; Model milionar vine de la o persoana care este model de ala care poarta haine, sau tot cu intelesul de om foarte bogat care este un exemplu
FUNDA?
Din punct de vedere al literaturii "Milionar model", aici ai o figura de stil, si anume inversiunea. Acum nu stiu ce explicatie vrei tu, eu am mers cu gandul direct la ce ti-am zis.
Milionar model: un om care a facut bani multi pe diferite cai(de obicei legale) si de la care te poti inspira ca sa faci si tu bani
model milionar: persoane din modelling care sunt bine platite(de ex cele mai cunoscute modele de la victoria`s secrets, cum ar fi nevasta lui orlando bloom-miranda kerr)