Hi5'ul e mult mai frumos eu am avuth conth po fb si erau numa prosti... da acum faci ce vr.sa stii ca po hi5 nu is pitzi sau gay sauce au mai zis ceilaltzii... mrg unii is da.
Facebook este mult mai civilizat, si deschis unei game mai largi de oameni. Pe hi cinci gasesti doar pitzipoance si cocalari.
Eu am cont doar pe hi5...imi place.Pe facebook nu m-am gandit sa imi fac cont, adica nu am vazut ceva asa interesant acolo.Parerea mea
Facebook![]()
hi5 e plin de pitzi, coca, xeroxuri ( care fura de la altii nume, about`uri etc) si tot asa ![]()
m`am cam saturat de lumea proasta de pe hi5 :-J
iar fb e folosit de mai multe lume
Eu zic ca pe hi5 este mai frumos
eu am cont si pe facebook dar nu mi se pare nimic special nu poti sa pui aspect ca la hi5 mai multe chesti, intelegi? asta este parerea mea
Intr-adevar, Facebook e chiar o poveste de succes, in prezent are peste 400 de milioane de utilizatori in toata Lumea. :) Toate siteu-urile au un cont de facebook.bineinteles exista si efecte negative.http://www.perfecte.ro/......ebook.html
Hi5-ul mi se pare ca arata mai bine, mai colorat si mai usor de folosit, dar cred ca se datoreaza si faptului ca am profil de vreo 4 ani. Facebook-ul e mai simplu, dar mai "curat", din fericire inca n-a fost prea invadat de pitzipoance si alte categorii sociale, asa cum se intampla pe Hi5. La Facebook mi se pare interesant ca esti mereu conectat cu tot ce fac prietenii tai, ai o gramada de aplicatii interesante si poti gasi profilele oficiale ale vedetelor. Deci votul meu final merge la Facebook.
Cel de pe hi5 ...il poti personaliza si mai multe ...am conturi pe amandoua site-uri iar pe cel de pe hi5 intru foarte des de vreo 5-6 ori pe zi iar pe facebook intru de vreo 2 ori pe luna
. ador hi5 deci ador barn buddy
noname_1435 întreabă: