Nu. Eu zic ca ar trebui sa inveti si tu sa dai restful din capul tau, nu crezi ca ar trebui? Eu am 15 ani si vand la casa de marcat la magazinul bunicii mele. Sunt Mai desteapta decat o femeie, ca banuiesc ca esti o femeie
Orice casa de marcat mai de doamne ajuta îți arată restul. Ce folosești tu este o jucărie care tipareste bon și da, se numește casa de marcat fiscala, dar arata că în calculator aritmetic. Tu la 15 ani ești mai deșteaptă decât o femeie? Vai câtă modestie pe noua generație entitled.
Da, sunt Mai desteapta. Numai ca ea trebuia sa zica atunci : " calculatorul iti arata si rest ", ca sa inteleg, pl mea
Nici măcar nu ai pl. Ești aroganta și plină de tine. Caracter ieftin. Genul pe care îl evită toți. Bravo. Spuma țării.
Am mai văzut răspunsuri de-ale tale. Pe o fata o încurajai să se omoare pe aici. Ești o haterita frustrata cu viața tristă. Dar deh, atâta poți, de unde nu este nici Dumnezeu nu cere.
Depinde. Eu am lucrat la casierie într-o benzinărie. Da casa avea funcție unde puteai seta valoarea și afișa cat trebuia sa dai rest. Nu peste tot este asa. Însă trebuie atenție mare când scoți banii din casa, sa nu dai bancnote lipite. Uite asa nu o singură dată a trebuit sa pun bani din buzunar, pentru ca am dat rest bancnote lipite și la schimb de tura sau când făceam casa, nu ieșeau banii. În rest e multa bătaie de cap, trebuie sa înveți și țigările și alea sunt migrena mai ales dacă ești nefumător și nu știi ce sa ii dai la client. Cel mai important lucru : niciodată, dar absolut niciodată nu pune banii în casa după ce ai luat de la client. Ii pui undeva lângă tine la vedere, știi la ce dai rest. Și poți rezolva rapid situația cand un client începe sa îți zică ca ți-a dat mai multi bani. Da mai sunt și situații din astea.
Mergi sa lucrezi într-o benzinărie unde fluctuația de clienți este de 20x mai mare, după 12h de stat acolo, servit clienți și nu vorbesc doar despre alimentarea la pompa ci vândut produse din magazin. Dacă vine client și are alimentare peste 500 lei poate vrea factură, poate vrea decontare pe firma ( treci RO pe bon), înveți țigările, produsele din magazin, primești marfa, plătești din casa distribuitorii care aduc marfa, stampilezi. Păstrezi curățenia. Ești cu ochii pe anumiți clienți sa nu fure. Sa vedem : după 12h în aceste condiții dacă vei mai putea gândi rațional fără a tasta pe casa cat trebuie sa dai rest. Pentru ca ai servit 3 clienți cu o pâine, asta nu înseamnă că ai lucrat la casa.