| nukeyly a întrebat:

Ce aparat mai complex electronic sau nu de masurat calitatea aerului stiti? Sa vada, cam tot ce-i nociv in aer, IN CASA la fiecare dintre noi, gen particule, noxe esapament, plumb, radon, formaldehidă (HCHO) [din mobilier pal aici ex: UNI-T A15F], mercur [din neoane / CFL-uri inca prezente prin case], vapori organici, emisii COV [din pereti dati cu LAVABIL turbo si nu numai], clor si alte chimicale aparent inofensive, ce le avem prin casa in dulapul mamica harnicuta dezinfecteaza tot sau taticul mecanic vopsitor.

ex: Aparat de masura a calitatii aerului JSM-131SC, Detector CO2, formaldehida, compusi volatili
w.youtube.com/watch?v=-foX-uJAdB8

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Daca ajungi sa iti masori calitate aerului din casa atunci ai o problema, pe acelasi principiu cu cei care asteapta sfarsitul lumii si au buncare sub case si device Geiger

Dar inteleg punctul tau de vedere, eu m-as orienta nu sa masor calitatea aerului si ce compusi chimici sunt acolo, caci as innebuni ca si cum as fi un savant nebun, ci sa il filtrez sa il purific cu un aparat performant de purificat al aerului, eventual cu ionizare, cu filtre HEPA etc!

| dullcat a răspuns:

In unele orase exista aparate care masoara calitatea aerului. Daca afara exista un nivel ridicat de poluare, e clar ca in propria ta locuinta nu are cum sa fie ok, mai ales daca aerisirea se face prin deschiderea ferestrelor.

| relian a răspuns:

Daca ai telefon, pune aplicatia aia meteo The Weather Channel si aia zic acolo si cum este aerul ca si calitate, spune parf, polen, si alte noxe.

In casa ai aer ca si afara, poate cu mai putin praf.Cauti chestii ce nu sunt laughing auzi la tine chestii din mobiler, daca esti genul ala omu prapastie, atunci e cam greu sa traiesti in lumea asta.

Mercur din neoane, ba ne lesi, clor laughing nor al ca ai clor, is produse pe baza de clor, cureti cu alea una alta.

Aparat ce spui tu nu exista.Dar ai uitat totusi sa mentionezi ceva. Uraniu si alte materiale de astea radioactive, aparate de astea nu ai nevoie?
Cum sa uiti ce era mai periculos, trebuie sa masori si ce radiaza un calorifer, daca cumva te iradiaza si mori laughing sau daca ai granit prin casa, ai grija, ala este cu uraniu in el, este radioactiv, caldura daca faci, la fel si aia radiaza nu?

Apara unu singur sa pot masura toate astea nu prea exista. Poti cumpara in schimb aparat pentru fiecare in parte, de astea exista.
Spor la cumparaturi si la masuratori.

Aaaa si sa nu uit, trebuie sa cumperi si teste pentru microrganisme, sa nu cumva ai prin casa populatii peste nivel laughing vorbesc f serios, sunt asemenea teste sa le cumperi si pe ebay amazon,, vorba aia, sa nu cumva cine stie ce sa patesti laughing

Întrebări similare