| aDEeLAa a întrebat:

Ce-as putea sa fac daca stau singura in bloc (sunt minora ) si la usa blocului, m-a asteptat unul care mi-a pus mana pe picior si mi-a facut semn sa tac.M-am speriat ingrozitor...cum ar trebui sa reactionz?

Răspuns Câştigător
| ariamont a răspuns:

Tine la indemana un spray, ce gasesti prin casa. Daca te mai enerveaza ii dai in fata, nu mai face nimic pe urma, si ai timp sa si fugi. Baga-ti sprayul in geaca daca iti incape, asa poti sa-l scoti oricand cand ai nevoie. Si daca te ia un atac de panica, fii inventiva. Dai cu genunchiul la punctul slab si fugi. Dar nu uita, daca se mai intampla ce ti-a facut persoana aia, du-te la politie!

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Cum de stai singura daca esti minora? Cum te intretii?

| ariamont a răspuns:

Idem TeoXd, si ia-ti si un aparat cu electrosocuri, daca ai bani. E bun pentru aparare. Ai grija de tine.

| aDEeLAa explică (pentru ariamont):

Mersi.dar nu prea am posibilitati...

| ariamont a răspuns (pentru aDEeLAa):

Tine la indemana un spray, ce gasesti prin casa. Daca te mai enerveaza ii dai in fata, nu mai face nimic pe urma, si ai timp sa si fugi. Baga-ti sprayul in geaca daca iti incape, asa poti sa-l scoti oricand cand ai nevoie. Si daca te ia un atac de panica, fii inventiva. Dai cu genunchiul la punctul slab si fugi. Dar nu uita, daca se mai intampla ce ti-a facut persoana aia, du-te la politie!

| RapBim a răspuns:

Cheama politia pentru-ca risti sa fii violata

| aDEeLAa explică (pentru RapBim):

Da,dar nu stiu cum il cheama, la ce apartament sta...nici macar nu mai stiu cum arata.si credeti ca Politia o sa rezolve ceva? n-o sa sesupere ca i-am deranjat? in plus n-am nici o dovada.

| RapBim a răspuns:

Cere un ordin de restrictie si sa nu iesi seara. Dar de ce stai singura? scuza-mi curiozitatea

| aDEeLAa explică (pentru RapBim):

Ai mei sunt de la tara, liceul e in oras...si in timpul scolii stau in oras.