Cred ca sunt doar zvonuri,sau calcule gresite, fiindca s-a mai spus de mai multe ori chestii din astea, si nu s-a intamplat nik...si totusi, daca s-ar intampla, ar trebui sa ne adaptam cu totii...si sgr unii s-ar sinucide![]()
Pai daca s-ar intampla...habar habar nu am? Eu m-am nascut in epoca tehnologiei si in cea a calculatoarelor. As muri de plictiseala, dar poate am reintra in acea vreme de epoca
. Oricum...20 de ani? Pe bune? Nu as crede. Prea mult, cred ca ar dura maxim 3 luni:p. Daca ar fi sfarsitul lumii, crede-ma ar fi mai mult decat o aurora boreala:p. Ai vazut filmul 2012? Daca nu iti sugerez sa te uiti e foarte misto:p.
Ar fi ingrozitor daca sar intampla asa ceva dar nu cred co o sa se intample doar cineva stie si este Dumnezeu
Am vazut traileru ca n-am avut chef sa ma uit la tot
Dar acolo zicea ca soarele NU O SA RASARA?!?!
Da.multi spun ca zvonul e imprastiat de necurat.pentru ca inainte sa se intample[ceea ce nu necuratul hotaraste], multi oameni se sinucid si sa se alture lui.
Deci in primul rand nu stiu asta cu sfarsitu' lumii, e posibil sa fie da eu fara net inebunesc.Deabea daca rezist o saptamana fara el
Daca s-ar intampla sa ramanem 20 de ani fara net, bec si din astea nu cred ca populatia globului ar rezista.Pt.generatia aceasta,, noua''aceste lucruri sunt absolut esentiale si in general pentru. celelalte generatii.Eu,sincera sa fiu nu cred ca as supravietzui asa.
anonim_4396 întreabă: