| DeeaPustoaica a întrebat:

Ce inseamna sa fii expert TPU?

Răspuns Câştigător
| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Sa raspunzi ffff mult si sa fii in primi 10...
DEvi intr-un cuvant administrator a site-ului

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se schimba absolut nimic. Nu sunt adminstrator al siteului, nu ma bag in functionarea si politica lui, daca vreau sa ii spun ceva Ralucai folosesc formularul de contact din dreapta sus, daca ma cert cu cineva sunt pasibila de suspendare ca orice user.
Singura diferenta este ca am reptul sa moderez intrebarile si raspunsurile userilor noi (cele care nu intra automat pe site). Dar ca sa intre trebuie sa fi aprobate de 3 experti, asa ca practic eu le aprob, dar nu stiu daca si cand intra.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu este nimic deosebit, suntem oameni ca si restul userilor, fiecare cu defectele si calitatile lui, incercam fiecare in felul nostru sa fim folositori.

| A199499999 a răspuns:

Sa ai o cultura generala buna, sa raspunzi la foarte multe intrebari dintre care multe raspunsuri vor fi priemiate.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Ca sa fii expert TPU trebuie sa ai foarte multe raspunsuri dar si foarte bune si pentru asta vei primi fundite, cu cat primesti fundite mai multe cu atat vei ajunge expert TPUwinking

| pysysexyshyrea a răspuns:

Cred ca inseamna sa-dai cele mai bune raspunsurii si sa devi expert!

| faranume a răspuns:

Pai sa fii tot timpul aici pentru a ajutawinking
Si sa dai multe raspunsuri inteligente si folositoarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi cel mai tare din parcare!
laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stirnesti invidii si certuri rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deea, dar i-ai dat funda aluia care ti-a turnat numai prostii.1.Nu trebuie sa fii intre primii 10 ca sa fii expert!
2.Niciun expert nu administreaza site-ul.
3.Nu inseamna...mare lucru laughing

| bibubibucilescutascescu a răspuns:

Crede-ma nici eu n-am prea inteles asta.

Întrebări similare