Pai... Eu fumez si stiu ce riscuri sunt dar tot fumez. Ma pot imbolvani de Diabet si sa fac 3 injectii pe zi numite "Insulina" inainte de masa. Si in caz de ma imbolnavesc, nu trebuie sa mai mananc dulciuri, zahar. si trebuie sa fac toata viata, pana mor acele injectii. Dar la boala asta se ajunge mau greu. Eu fumez de 2 ani si nu am nimic, in schimb tatal meu fumeaza de 25 de ani si este bolnav, are boala aia Diabet, el trebuie sa reduca bautura si tigarile. dar nu reuseste. Numai are mult de trait daca o tine tot asa.
Alt risc ar fi plamani. Cred ca sti ce fel se fac plamani de la fumul de tigara. Arata pe pachetul de tigari.
Cum trebuie sa tragi din tigara?
E simplu. pur si simplu tragi aer din tigara, adica tragi fumul si dupa iei o gura mica de aer. Dava esti incepator vei simti cum fumul se duce in plamani tai cand tragi. Daca vrei sa te apuci de fumat, nu incepe tare. Trage cate putin si incearca cu Kent8 sau Kent4.
daca mai vrei sa afli ceva, baga id meu : clipe. fumatee
si iti voi raspunde
sarbatori fericite
Da pai tigara cand o tragi trebuie sa o tragi in piept ca altfel poti face cancer in gatt diabetul nu se provoaca de la fumat dar in scjhimb cancerul pulmonar si ingrosarea sangelui pot aparea eu fumez de 6 ani si nu am nimic slava domnului dar cu timpul sangele se ingroasa si daca fumez toata viata pe la 60-70 de ani mori deoarece sangele e prea gros ca sa fie pompat de inima si cancerul pulmonar apare dupa 40 de ani aprox de cand fumezii
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: