| Tzygy a întrebat:

Cine ma ajuta si pe mine cu ceva? mi-am pus windows 7 de curiozitate, e destul de fainutz, insa nu se compara nici macat cu sp2 straight face, asa in fine, si am facut eu ceva acolo la sunet (in dreapta jos, jtitzi unde), si nu se mai aude nimica!, si arata cum ar fi ca se aude, se ridica bara aia de sunet cand e muzica, dar n-aud nimica, nici buzzuristraight face, nici cand intru in jocuri! HELP >:!

9 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Dai clik pe difuzorul ala unde ai intrat tu si apoi clik pe Mixer si ridica ridica riglele apoi clik pe System sounds bifeaza redare sunet si apoi OK!

neluL
| neluL a răspuns:

La sounds!

neluL
| neluL a răspuns:

1."Mah" ca sa "mere" te rog scrie corect (poate nu suntem deo-seama)
2. control panel --> sound and audio devices
(dupa fiecare schimbare, daca e cazul, se da apply)
tabul Volume
Device volume
* volumul la maxim
* sa nu fie bifat Mute
* apasa pe Advanced si vezi Master Volume la maxim
Speaker Settings
* speaker volume -> ambele la maxim
tabul Sounds
sound scheme Windows default
dai ok
3. click dreapta pe my computer la Manage
la mijloc pe coloana stanga alegi Device manager
vezi daca apare ceva cu? sau X, alea nu sunt instalate sau disabled.
daca sunt de genu, instaleaza sau dai click drepta pe el--> enable
4. instaleaza ca-lite codec pack,(de aici http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm ) nu stiu daca te ajuta, dar daca este vreo problema de codecuri, el dezintaleaza si pune cum trebuie. cauta-l pe net si vezi daca o melodie merge cu media player classic si cu restul nu. daca e asa, e de la codecuri.
Cam asta e tot ce tine de sunet si nu mai da OK pe ce nu intelegi!
Bafta si nu uita si un restart din cand in cand face minuni... nu intreba de ce, dar se mai intampla!

| roxy4dark a răspuns:

Eu am patit asa, da am instalat din nou driverul...chiar daca era instalat, l-am mai bagat odata sa meargabig grin

| BoierBibescu a răspuns:

Te duci inapoi la volume. dai click dreapta /playback device/ disabel la optiunea aia care o ai acum care iti indica ca funct. si dai la cealalta pe care o ai. enable.

| alexandrey a răspuns:

Sigur ai instalat driver-ul de sunet?

| Tzygy explică:

Nu gasesc nici un "redare sunet", A smug pentru ca e in englezabig grin! dar trebuie sa fie la Sounds, sau la alta subdiviziune din aleabig grin?

| Tzygy explică:

Da, e bifat mah. dar tot nu merestraight face...eu am dat acolo la general don't use this device(disable)!, ca vroiam sa fac sa mi se auda toaate boxele la sistem! si mi-a aparut ceva! n-am cititlaughing, am dat okey.si nu se mai audestraight face

| Tzygy explică:

Dar la inceput se auzea straight face! doar ca nu doate boxele! doar 2 daca nu mansel!, nici bassu nu se auzea