Simplu daca Idul este facut pe adresa ta de mail. Deschizi o pagina de mesenger scrii id si parola ta chiar daca nu mai e aia. apoi dai log in o sa iti de eroare stiu. Asta si trebuie dai clic pe "am uitat parola" si ei o sa iti trimita un maill cu o noua parola apoi o poti modifica si reutiliza mesengerul care ti sa furat :* succes
Ti-a furat parola nu id ca id degeaba il ai daca nu ai password.nu prea ai ce sa mai faci decat un alt id. Dar daca ti-a schimbat parola si intrebarile alea 2 secrete au ramas la fel poti sa schimbi parola.Sau mai e o modalitate nu stiu sigur daca se poate https://edit.yahoo.com/config/delete_user iti stergi id daca reusesti peste putin timp o sa fie din nou valabil si iti poti face acelasi id cred dar nu sunt sigura. Cel mai bine incearca sa schimbi parola daca pers resp nu ti-a schimbat acele 2 intrebari secrete si nu mai dati cick pe toate programele de pe net, sau sa spui password indiferent la cine ar fi chiar si cea mai buna prietena e un lucru privat.pentru ca odata facut treaba asta nu prea poti sa recuperezi