Sincer cu avionul pentru ca este cel mai sigur transport.La inceput iti e frica dar dupa cateva minute te simti regele lumii
Bafta
Cred ca trenul ramane un mijloc de transport interesant, imi trezeste multe amintiri, totusi senzatia cand esti deasupra norilor e parca de negalat. Cu masina e cu totul o alta experienta, iti permite sa asculti muzica in timp ce mergi, te opresti unde vrei, e mult mai simplu as putea spune... Depinde totusi de necesitati, costuri...
Cu avionul, dar sa știu ca nu http://mugur-ionescu.ro/wp-content/uploads/2009/01/airplane2.jpg. Ma înțelegi?
Cu trenul este distractiv sa calatoresti cu prietenii, cu avionul cu persoana iubita, cu masina cu parintii. iar cu vaporul nu ca se scufunda:
Cu avionul distante mari
Cu vaporul in vacante
Cu masina prin vecini
Si cu trenul. niciodata
Eu deocamdata nu am calatorit nici cu vaporul nici cu avionul,am mer doar cu masina si trenul :d, dar cred ca mi-ar placea sa calatoresc cu avionul chiar daca mi-ar fi putin frica la o asemenea inaltime. sunt privelisti foarte frumoase si mie in general imi place sa ma uit de atentie la ceva si sa aflu mai multe...dar mi-ar placea si cu vaporul.:X iubesc apa, si mai ales sa vad cerul liber :X cred ca ar fi super. Plimbarile cu masina nu prea imi plac, adica mai mult mi se face rau, iar cu trenul imi place cat de cat :d
Cu avionul e fascinant. Cu vaporul e romantic.
Cu masina e ok. Cu trenul e in regula. Prefer cu avionul pentru ca se ajunge repede la destinatie si in comparatie cu vaporul, in avion nu imi vine sa vomit.
Pai...
cu avionul m-as duce intr-o alta tara ca este mai rapid si mai sigur
cu vaporul as calatori, o calatorie p mare ar fi de vis:X
cu masina m-as plimba in oras
cu trenul m-as plimba in tara, sa vizitez cele mai frumoase locuri:X
Am rau de mare, cu trenul daca am mers de 5-6 ori in viata mea si nu mi-a placut pentru ca e prea lent si in plus nu e prea comod.
Masina e a doua mea casa deci pe primul loc e masina si pe al doilea avionul...
Razviiiiiiiiii întreabă: