Fai camplinente, nu fa pe durul, ai grija sa nu fai ceva prostesc in fata ei si fai cadouri! :* bafta cu fata care o doresti
Fi tu insuti,cucereste-o prin sinceritate,deschide-ti inima in fata ei,arata-i ca-ti place de ea si fa sa te placa si ea,gaseste-i pasiunile,calitatile,defectele, incearca sa treci peste defectele ei si lasa sa ti le gaseasca si ea pe ale tale.Iar daca nu va fi multumita inseamna ca nu e deloc potrivita pentru tine, nu trebuie sa faci nimic special pentru a cuceri o fata trebuie doar sa fi tu insuti
Fii tu insati,nu incerca sa pari ce nu esti,daca esti mai curajos spune-i-o in fata daca nu, dai semne(ajut-o daca are nevoie de ajutor, vorbeste-i calm si frumos.)
Daca vrei sa faci o fata sa te placa comportate frumos cu ea fii ospitalier adica deschidei usa sau servesteo cu ceva si in primul rand nu te panica cand o vezi sau inrosii abtine-te dar daca ea te uraste nu ai nici o sansa... poate si ea te place dar no intreba ca e ceva jenant si eu sunt fata si stiu cum e, iti spun comportate frumos cu ea si daca nu tine ce tiam spus, nu o baga in seama si ea singura o sa se bage in evidenta ca sa vb cu ea...dar daca merge cereo de pr si bafta!![]()
![]()
Asc intrebi daca te iubeste faci ce face ia.O intrebi pe cine iubeste daca are iubit pe cine are iubit.nu e bine sa o intrebi ceva neplacut ca poate te iubeste sau nu.
Trebuie sa stii sa o faci sa rada, sa se simta bine in prezenta ta si sa nu te comporti altfel, ci sa fii tu insuti
o fata observa aproape mereu cand un baiat o place si daca "o sufoci" nu cred ca o sa ii placa.
Buna eu sunt fata si ahhh stiu ce ne place. Vrei o parere feminina? Dace vrei sa cuceresti o fata nu trebuie sa fi dur si nici sa faci glume proaste. Cel mai important trebuie sa ii spui intre patru ochi ce simti pentru ea.
Depinde ce fire de om esti. Daca simti ca va potriviti, ca aveti ceva in comun, se poate sa o faci sa se simta atrasa de tine.
. Ia'o usor, nu o domina. Incearca sa o faci sa se simta bine in preajma ta si ai sa vezi ca te va cuceri ea pe tine.
Optimus7 întreabă:
Optimus7 întreabă:
AnDrEi_6323 întreabă: