| ChildrenOfBodom a întrebat:

Cum pot sa scot pozele de pe tel pe pc:@? Am poze frumoase si n-am cablu de date la tel astaoh go on FUNDA+VOT

6 răspunsuri:
| ViseColorate_6532 a răspuns:

Buna:*. Eu iti recoman sa-ti cumperi un bluetooth pentru calculator. In felul acesta trimiti melodii din telefon in calculator si invers.
Il poti cumpara de la diverse magazine: Orange, Vodafone, GSM, depinde ce magazine sunt in orasul taw.
Costa in jur de 30 de lei si este foarte bun.
Sper ca te-am ajutat:*

| CJ23MDL a răspuns:

Dragul / draga mea daca nu ai cablu de date exista la magazinele de pc-uri stick pentru card...si il conectezi la usb.costa in jur de 5-7 lei sau daca nu poti opta pentru stick bluetooth...e putin mai scump.il vei conecta prin usb si iti voi da eu driver-ul pentru el. daca vei avea nevoie poti trimite un mesaj si iti explic.o zi placuta

| dudutm a răspuns:

Trimiti pozele de pe telu tau pe alt tel la care ai cablu de date.

| bianca154 a răspuns:

Daca ai pc si tel cu bluetooth le trimiti prin bluetooth.sau daca nu, poate ca ai loc pentru memory card in pc, iti copiezi pozele din tel in memory card si le pui in pc

| spyke321 a răspuns:

As spne sa iti iei un cablu de date ca alta posibilitate este foarte costisitoare.dai 50 lei pe un cablu nu 500 lei pentru o porcarie care se strica repedewinking

| AnA_8412 a răspuns:

Pai...ia-ti un cititor de cardtongue...