| Lightning1997 a întrebat:

Cum s-ar putea proceda daca nu ai masina personala si ai nevoie sa transporti lucruri mai grele( de ex aspirator, carti, haine etc) de la Bucuresti la Timisoara? Si cat ar costa firma / serviciul respectiv?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt companii care fac servicii de mutat, atat in acelasi oras cat si intre orase diverse.
Cauta o firma de transport din Bucuresti, ii suni si le spui ce ai de transportat, fiindca au camioane de diverse tonaje, cand vrei sa ajunga lucurile acolo (ziua sau perioada( si ei iti vor spune cat te costa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde.
Ideal ar fi sa iti inchiriezi o masina daca ai permis.
Eu am vrut sa car intre Iasi si Bucuresti un pat, un dulap si niste noptiere si costa enorm, cam 1800 lei.
gasesti pe olx o groaza de persoane care fac transport de genul

| sierra1 a răspuns:

Le iei cu tine cu trenulețul: aspirator, carti, haine etc nu-s grele, incap lejer in 2-3 valize

| siriusblack98 a răspuns:

Apelezi la o firma de transport dar aici depinde sa stii de cantitatea /numarul si greutatea obiectelor pe care vrei sa le transporti. Ai atat de multe cat sa umpli un camion sau numai cat sa umpli doua valize? Asta ca sa stiu ce sa te sfatuiesc si la ce tip de masina sa apelezi ca sa nu te jupoaie de bani cu un 3, 5T.

| Lightning1997 explică (pentru siriusblack98):

Am ceva haine voluminoase, carti grele, aspirator, plita inductie, cratite etc.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Lightning1997):

Apelezi atunci la o duba de 3, 5T (sprinter) dar atentie, sa fie carosata, nu prelata! Gasesti pe olx foarte multi care isi pun spre inchiriere serviciile de transport marfa generala. Pretul din pacate nu am cum sa ti-l spun ca fiecare si-l cam face si se negociaza cu soferul. Daca ai o duba intreaga de marfa si omul ala nu mai poate sa mai bage si alta marfa ca sa isi scoata motorina, o sa te cam arda ca e distanta mare Bucuresti-Timisoara. In principiu sub 1500-2000 de lei sa nu te astepti sa iti ceara. Ma repet doar daca are loc sa faca grupaj cu alte marfuri o sa iti ia mai putin, 1000 de lei sau chiar sub.

| KovacsB a răspuns:

Te costa mai putin sa inchiriezi o duba.