| DisneyIsDaTheBest a întrebat:

Cum sa fac videoclipuri si cum sa le bag pe Youtube?

Răspuns Câştigător
| ILied a răspuns:

Pai, in primul rand poti face videoclipurile cu: camere de filmat sau telefoane. Ori daca vrei poti face si cu camere web sau de supraveghere. Nuconteaza ce claritate are.
In a doilea rand. Poti punde si filme, nu numai videoclipuri. Trebiie doar sa le ai pe calculator. Daca nu le ai le poti pune cu un adaptor, cititor de carduri, bluetooth ssau infrarosu.
In al treilea rand. Poti pune filmul/videoclipul pe YouTube doar daca esti inregistrata. Daca nu esti, ai sus un link pe care scrie registr. Dai click pe el si completezi campurile de acolo. Dupa ce te-ai inregistrat, ai sus un link Upload. Dai ckick pe el, dai pe butonul ala pe care scrie upload video si te duci unde ai fisierul vidoe care vrei sa-l uploadezi. Dai open si apoi scrii descrierea, tagurile si titlul. Apoi ii dai save changes. Apoi ai de asteptat pana se uploadeza. Sus ai progresul.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

12 răspunsuri:
| AlexSadik a răspuns:

Uite si eu am vid pe you tube uite un link pe care iti explica cum sa pui video este facut de ei clipul
http://www.youtube.com/watch?v=_O7iUiftbKU
Acum videolipurile le faci cu programe de editare video daca la asta te referi... iti recomand SONY VEGAS (dar este mai complex) daca vrei pentru un clip simplu poti folosi WINDOWS movie maker (foarte simplu) sper ca te am ajutat o funde de aia smechera nu strica :))

| winchesters a răspuns:

Mai bine ai intreba-o pe Miley ca ea stie mai bine ca noilaughing

| SMTHING a răspuns:

Anonim, e perfect raspunsu taw love struck nu mai am dc sa raspund pentru. ca ai dat fundawinking

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Pai, mai intai trebuie sa fii logata! Dupa aia trebuie sa ai videoclipuri in browse-ul tau ca sa pui pe youtube! Funda? Daca imi dai funda, iti dau si eu la prima mea intrebare!

| mymy a răspuns:

Trebuie sa iti faci cont big grin

| emm a răspuns:

Poti sa le faci in moviemakerbatting eyelashes
il gasesti in start/all programswinking
iar daca nu stii cum sa'l folosesti cauta pe net un tutorialbig grin
apoi iti faci cont pe youtube si il incarciwinking

| aty91 a răspuns:

Videoclipurile le faci cu movie maker, iar ca sa le pui pe youtube trebuie sa iti faci cont si apoi apoi dai la incarca video.

| ady1o a răspuns:

Intri pe youtube, iti faci cont si upload ( mai simplu de atat nu se poate )... ce vrei sa faci? sa editezi videoclipurii? ( ca nu prea inteleg intrebarea ) un program bun pentru editare Windows Movie maker...Bafta happy

| Cezy_3772 a răspuns:

iti faci cont.winking

| 達米亞諾 a răspuns:

Pai iti trebuie o echipa:cameramani,dansatori,sonorizatori+microfon,boxse,mixer,un laptop/calculator, unu doi, ai nevoie de un spatiu unde poti face toata filmarea, trei, in acel loc nu trebuie sa ploua ninga simult sucses cu echipa!

| Stefan_Denisa_1997 a răspuns:

Pai, in primul rand poti face videoclipurile cu: camere de filmat sau telefoane. Ori daca vrei poti face si cu camere web sau de supraveghere. Nuconteaza ce claritate are.
In a doilea rand. Poti punde si filme, nu numai videoclipuri. Trebiie doar sa le ai pe calculator. Daca nu le ai le poti pune cu un adaptor, cititor de carduri, bluetooth ssau infrarosu.
In al treilea rand. Poti pune filmul/videoclipul pe YouTube doar daca esti inregistrata. Daca nu esti, ai sus un link pe care scrie registr. Dai click pe el si completezi campurile de acolo. Dupa ce te-ai inregistrat, ai sus un link Upload. Dai ckick pe el, dai pe butonul ala pe care scrie upload video si te duci unde ai fisierul vidoe care vrei sa-l uploadezi. Dai open si apoi scrii descrierea, tagurile si titlul. Apoi ii dai save changes. Apoi ai de asteptat pana se uploadeza. Sus ai progresul.
Sper ca te-am ajutat. Funda?

Întrebări similare