| tonyc7 a întrebat:

Cum se procedeaza pentru a trimite cuiva un colet prin fancurier?

8 răspunsuri:
| Maskatu a răspuns:

Eu iti recomand altceva. Exista un site unde iti faci un simplu cont si notezi informatiile coletului... lungime, latime, greutate sau daca este plic si iti sunt afisate tarifele de la 10-15 firme de curierat, practic toate firmele din ROmania.

Plus ca sunt mult mai ieftine versus direct la firma de curierat. Eu am trimis mai multe colete asa. La unele printezi singur AWB, la altele printeaza curierul cand ridica. Saaaau mai ai varianta mai ieftina, daca nu este foarte voluminos, il duci personal la Easy Box (Sameday/Fan Courier/Cargus, etc...)
Site-ul este
www.colete-online.ro
Completezi destinatar, expeditor, datele coletului si apoi alegi firma.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Maskatu):

E fain site-ul, dar prea avansat pentru cineva care nu stie cum sa trimita 1 colet macar.
Omul vrea prin Fan Courier, i-am oferit solutia.

| Maskatu a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Platforma afișează oferte de la toate firmele de curierat, inclusiv Fan Courier. Chiar și pe Fan Courier direct, tot trebuie să completezi Expeditor, Destinatar și detalii Colet... pe site direct este mai scump cu 10-15 lei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Maskatu):

Eu cred ca n-ai inteles ce am scris eu.
Si eu folosesc colete-online, e foarte fain.

| Ciprian09 a răspuns:

Mergi la fan curier cu acel colet, le dai datele contact cui trimiti si cel ce trimite, platesti transportul si aia e! dureaza 5 minute!

| Cipi1212 a răspuns:

Te duci la sediul lor.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ciprian09):

Și de ce ar mai bate drumul până la fan curier când poate veni curierul sa ia coletul de oriunde?