Am fumat o perioada aceste tigari, sunt ok intr-un fel... Cand activezi bila si cand o sa fumezi pana la filtru are un gust foarte naspa. Iti sugerez alte tigari, incearca Pall Mall slim mentol, au un gust mai bun!
Cumpara si vei afla.
incearca-le pe toate.
nu ai ce sa pierzi.
incercarea moarte n-are
Din cate stiu, astia n-au mentolate, au mentolul dintr-o biluta aflata in filtru pe care o spargi si "iete-te" gust mentolat.Pe astea m-am apucat eu si mi-au placut, pana am dat de Virginia Slims (mentol super misto, dar sunt un pic dulci pentru gustul meu ) si dupa am trecut la kent 8 pana i-au modificat filtrul si acum davidoff gold.
Astea cu click, de la kent, pall mall si care or mai fi, sunt de c^^cat, fumeaza tigari care au mentol bagat printre tutun, pall mall menthol, virginia, winston slims mentol, sobranie slims menthol etc.
Sunt aiurea tigarile mentol. Sunt foarte scumpe si simti ca fumezi pasta de dinti si pe urma ai gust de mentosana.
Nu as putea sa iti spun sa te lasi, pentru ca din moment ce nu stii cat costa e clar ca nu ai cumparat in viata ta un pachet de tigari.
Daca nu ai bani poti sa fumezi frunze de nuc sau scoarta de corcodus!
Sunt foarte bune, acestea sunt chiar preferatele mele. Eu cumpar pachetul cu 15.50 lei cam atat e peste tot, intre 15-17 lei. Ma tine pachetul cam o saptamana si nu am de gand sa ma las deoarece la mine e prea tarziu... in fine ti le recomand! Sunt excelente! Multa sanatate! Funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: