Bună.
Aș prefera să rămân un înger în Ceruri care să aline suferința dată de boală pământenilor!
Pa, pa.
Fata. Ca stiu deja cu ce se mananca si-mi place gustul.
Dar si daca ar fi fost sa fiu baiat, cred ca m-as acomoda destul de repede - n-ar fi o tragedie.
As alege ceva la voia intamplarii...dar nah, mama deja m-a facut fata si probabil n-as putea sa ma imaginez baiat. Viata mea e buna ca fata, imi e foarte greu s-o schimb si-n gand. Sigur ca sigur tot fata, fetele sunt mai finute, au mai multa imaginatie(la compuneri!), sunt mai visatoare si de aia imi place sa fiu fata!
Poi in primul rand eu sunt baiat sunt sportiv dar sa fi baiat este cam greu mai ales cand vrei sa iti faci prietena pentru ca tu trebuie sa faci primul pas si eu sunt cam rusinos
si de asta vreau sa fiu fata pentru ca ele nu au decat sa spuna da sau nu ![]()
E mult mai usor sa fii baiat decit fata din mai multe motive unul din ele e invatatul, hainele, compotamentul, vorbirea dar eu nas dori sa ma schimb cum m-am nascut fata a sa si vreau sa ramin doar cind estifata poti primi placerea de a cuceri mai multi barbati (baieti ) doar din o singura privire sau miscare
Aş alege să fiu băiat. Mi-aş fi dorit enorm să fiu băiat. Am eu nişte fixaţii în legătură cu sexul masculin. Dar deh, mama m-a făcut fată. Dacă aş fi putut măcar să-mi aleg eu numele...