Pe Facebook (doar asta am) sunt niște probleme de câteva zile. In schimb TPU merge fără probleme. Singura problemă de aici este cineva - nu dau nume - care șterge comentarii. Să vedem în cât timp îl șterge pe al meu.
Exista multe motive, dar cele mai comune pe retele sociale
1. Utilizator banat din umbra, "shadowban"
2. Comentarii ofensive care sunt sterse de boti
3. Utilizatorul pierde conexiunea la internet atunci cand trimite mesajul
Pe ale suveraniștilor le mai șterg rețelele din cauza reporturilor, încălcării regulilor căci știm cu toții cam ce conțin. Unde se plânge lumea dacă nu ai niciuna din rețelele astea?
Nu ma refeream la cele de pe TPU, aici stiu de ce sunt sterse! Comentariile amicilor mei au fost sterse pe Facebook cand incearcau sa vorbeasca si sa le explice alora, cu conturi false cel mai probabil, lucruri elementare despre taxe si impozite, dar erau injurati! Tu tot ai impresia ca eu stau cu sustinatori ai huliganilor?
Da, iar eu mă refeream tot la celelalte rețele, nu la TPU.
Facebook are mai multe probleme decât celelalte 3, dar pe toate se mai șterg și chestii fără motiv, iar unele care chiar ar trebui șterse nu sunt șterse.
Despre tâmpenia rusească de telegram sau de twitterul propagandistic al lui Musk care au probleme legale cu nerespectarea datelor personale și a regulilor internaționale, ștergerile de comentarii sau funcționările deficitare sunt o normalitate.
Pentru ca asa vor ei sau AI lor sau cine o fi.
Sau poate ar trebui sa astepti un accept si sa stai vreo 3 zile sa iti apara comm tau
theforceofgood întreabă:
vladpopescu502 întreabă: