| Oliwer123 a întrebat:

E mai bun gainerul GFX -Gold Edition decat GFX-8? Asptept pareri ca nu stiu ce sa imi iau.

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Depinde de tine, daca esti in surplus calumea vei creste oricum. Dar probabil ca NU. Ala e izolator, sa inteleg ca vrei sa slăbești? Atunci da, e bun.

6 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu e bun. Citeste-i eticheta are foarte mult zahăr. De ce sa dai vreo 2 milioane sau cât costă pe el când kg-ul de zahăr e 1 leu? laughing

| Oliwer123 explică (pentru BuLaNNNeL):

Pai recomanda-mi si mie ceva bun atunci daca spui ca acesta are prea mult zahar.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Oliwer123):

Suplimentele se aleg in functie de alimentația ta. Tu ai ales un Gainer, daca mergem tot pe gainere alege un SeriousMass.

Nu exista riscul sa te ingrasi de la suplimentul asta?

Ba da, asta fac GAINERELE. Un sportiv nu se îngrașă, doar dezvolta masa musculara. Încearcă un concentrat proteic (iti ofera doar proteina). Whey - Protein de la myprotein parerea mea.

De exemplu acest concentrat proteic este bun?
ISO WHEY - GOLD EDITION

Si apropo, nu ingrasa nu? Cu un antrenament obisnuit forta+ cardio 4/5 zile pe saptamana.

Depinde de tine, daca esti in surplus calumea vei creste oricum. Dar probabil ca NU. Ala e izolator, sa inteleg ca vrei sa slăbești? Atunci da, e bun.