| WatswovskyvonAle a întrebat:

Este adevarat ca minimul de GB la un pc. este de 512?
Intreb pentru ca eu am vazut la un pc 504 GB.

10 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Nu exista asa ceva a "Minim" de ceva...fiecare pc e unic, plus ca, nu prea exista "504", ci 512, 500, maxim una din astea ori la rom ori la ram.Ce ai vazut tu e defectiune de windowshee hee

| Dannyjj a răspuns:

Nu este posibil ce zici tu, acel "504 GB" sau tu confunzi hard diskul cu memoria RAM, ramii nu pot avea 500 GIGA bytes, poate ai vrut să spui Mega bytes, este o mare diferență între MB și Gb.
Memoria RAM poate fi din plăcuțe de rami de: 64MB, 128Mb, 256, 512Mb, 1Gb, 2Gb, etc.(când este vorba de Rami sau de plăci video, memoriile sunt exacte, 64Mb și nu 63 sau 65).

Poate Hard Diskul era de 504Gb, este o mare diferență la rami cand zici MB sau GB, cum am mai zis, nu există rami de 500 GB, iar Hard Diskurile pot fi și de 1Gb(la calculatoarele foarte vechi) și de 80Gb, 100Gb, 500Gb, de 1Tb, 2Tb, etc.

| JaJe a răspuns:

Lol nu! Nu stiu la care te-ai referit, memoria RAM sau HDD
Daca RAM, ai nevoie de minim 256MB (desi nu recomand) pentru windows XP. Si minim 2GB Pentru Windows 7 (4GB x64 biti)

Dar daca pentru memoria HDD, ajunge si 15GB minim. (Doar pentru windows retine!) Oricum, nu iti face griji, nu se mai vand de mult calculatoare cu putina memorie, gasesti calculatoare de la 80GB HDD in sus.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu e adevaratlaughing

| Steaua10 a răspuns:

504 GB nu poate fi.Sunt doar multipli ai 8 gen 256, 512, 1024,2048,s.a

| adrianstabul a răspuns:

La ce te referi la hard ma gandesc, ca eu am hardul de dousute de giga, la rami ii cam minim 500 mb

| adrianstabul a răspuns:

Mai degraba maxim

| Jack_6695 a răspuns:

Minim? 0

| Co5m1n a răspuns:

Pai daca e la Hard, am patit'o eu...are hard'ul bad'uri...si nu mai recunoaste calculatorul o mica sau mare parte din memoria hard'uluitongue

| CezarGroza a răspuns:

Depinde la ce te referi. Daca te referi la Hard Disk, acesta poate fi si mai mic, dar ajunge si la 1 terrabit sau chiar mai mult.Si nu poate fii 504 deoarece memoria este calculata cu multiplu de 8. Sper ca am fost de ajutor?