anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt bolnava si fiica mea profita de acest lucru si nu ma respecta imi vorbeste urat nu ma asculta nu face nimic in casa si etc.

8 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Pedeapsa e cea mai buna.
Mama unei prietene care are un frate l-a pedepsit crunt, pentru ca nu invata, nu facea nimic si se inhaitase cu baietii de cartier. L-a dat afara din casa cum a facut 18 ani, l-a trimis la munca in Italia. Sa vada cum este sa fii responsabil pentru painea de zi cu zi. Si bine a facut.

daniela
| daniela a răspuns:

Din pacate chiar daca undeva in sufletul ei ea te iubeste si poate chiar isi face griji pentru tine, tinerii abia asteapta sa nu faca nimic. Nu te mai necaji, incerca sa o iei cu binisorul si poate usor usor o sa inteleaga. Sanatate multa

auran
| auran a răspuns:

Ignor-o o perioada (chiar daca te doare pentru ca este copilul tau) si poate se schimba. Sanatate

| Ben. a răspuns:

Afara, ca s-a facut vara.

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Profita de slabiciunea si neputinta ta, nu e bine.Incearca sa o pedepsesti sau sa o dai pe mana lui `taticu`

| bunica a răspuns:

Copilul care nu respecta parintii si vb. urat este si vina parintilor.mama acestu-i copil ia permis de mica sa vb.nerespectos cu ea si a fost lasata poate mai libertina si acum mamei ii vine foarte greu cand a devenit neputincioasa din cauza bolii.sunte-ti chiar singura pe lume? cere-ti ajutoare la rude, sau pedeapsa cu scoala vietii "sa-si ia in maini propriile responsabilitati, munca si toate cele". RUSINE pentru acest copil si sa nu uite ca "cu ce moneda platesti cu aceiasi moneda vei primii restul".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat din influenta mea asupra ta, este rezultatul influentei tale asupra mea? totul se plateste. undeva s-a gresit.si numai Dumnezeu repara prin legea compensatiei. daca ai gresit tu? acum platesti.acum greseste ea.si va plati. daca se poate face ceva? pedeapsa.cine uraste nuiaua, nu-si iubeste copilul.{dumnezeu} il contrazice cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă continuă cu această atitudine care este gravă din partea ei, poți anunța Direcția Generală de Asistență Socială din județul tău pentru a veni în sprijinul tău prin asistență socială și medicală.
Și totodată va fi și fata integrată înt-un program special privind acest comportament.
Sănătate și pace.
Pa, pa.