Deci :-w :
constantaproca a răspuns:
Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.
Raspuns preluat de aici:
http://www.tpu.ro/conversatii/exista-mos-craciun
Sa va spun ceva, adevarat. Mos Craciun exista, la fel cum exista si Mos Nicolae! Uitati o poza cu Mos Nicolae : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:33&tx=59&ty=64, uite, vedeti poza, dupa inchideti'o, si cititi pe pagina. Dati mai jos pana vedeti ADEVARUL. Mos Nicolae e sfant! Voi credeti ca poza aia e facuta? Logic ca nu! Sper sa intelegeti asta o data! Uitati si o poza cu Mos Craciun : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:0 ...Si Mos Craciun si Mos Nicolae nu sunt parintii nostri! Intelegeti o data. Acum Mos Craciun si Mos Nicolae nu mai vin la mine, ca am peste 14 ani, dar cand eram mica a venit in fiecare an!
Sper sa bagati o data la minte.
Pa-pa :-h
Dreamy Girl, ai dreptate! Mosul chiar exista! Eu am crezut din totdeauna! Vine in fiecare an la mine, pentru ca am 10 ani. Dar sa iti spun ceva: Cand eram mai mica eu si verisoara mea eram la bunici de Craciun si Mosul cel adevarat chiar a venit!
Dar, cand eram de Craciun acasa cu parintii,(in apartament) Cookie, (catelusul meu) a desfacut cadoul meu cu labutele. Era asa de dragut...
Alina, Moș Crăciun nu există. Moș Crăciun=Tata/Mama. Nu știu dacă ai realizat că trimisesem răspunsul ăla, ca să nu dezamăgesc copii care încă mai cred în așa ceva. Uite, și eu când aveam -10 ani credeam în așa ceva.Acum am 17 ani.
.Și ăsta este adevărul, Moș Crăciun nu există.:p Sper că nu te supără adevărul.Pa-pa.
Sigur ca exista. cei care zic ca nu exista spun asta ca tu sa nu crezi si sa nu-l astepti si sa primeasca numai ei cadouri.
RASPUNS CORECT!: nu, nu exista. este doar o inventie pentru copii mici sa stea cuminti de craciun si sa ii surprinda noaptea cand dorm cu cadouri!
Funda?
Nu cred ca exista. dc? Pai de fiecare data, tata ma ducea afara si cand veneam gaseam cadoul sub brad... dar il punea mama
ori cum e frumos sa crezi in mos craciun, e un sentiment copilaresc sa ai emoti cand nu sti ce cadoul o sa iti puna mosul.; x
A existat sigur. Mos Craciun este stapanul grajdului in care au fost primiti Sf. Maria si Sf. Iosif.
Daca exista aveam un iphone, o imprimanta noua si aparatul foto reparat. parinti calici
)
De fapt, nu exista. Daca ar exista nu ti-ar mai pune parintii cadouri sub bradul de Craciun.
Insa, acum foarte mult timp, in Lapoinia exista un batranel care, de fiecare data cand sosea sarbatoarea de Craciun le dadea din putinul lui cadouri si copiilor saraci din imprejurimi. Dupa el, tot mai multi oameni au inceput sa faca cadouri si sa le zica copiilor ca a venit " Mos Craciun". Deci el nu exista, insa a existat.
Nu exista nici mos craciun si din pacate nici Dumnezeu
suntem singuri pe lume...
Daca nu crezi in Mos Craciun inseamna ca nu ai credinta nici in Dumnezeu!
Mos Craciun atat cat si Mos Nicolae NU exista! Parintii incearca sa pastreze aceasta senzatie copiilor de Sarbatori ca ei sa fie cuminti si sa fie nerabdatori in asteptarea cadourilor.Noaptea cand copii dorm, parintii pun cadourile sub brad sau in cizmulite iar cond copii se trezesc dimineata sunt fericiti pentru ca mosul a sosit si la ei... unii sunt nefericiti deoarece mosul poate venii chiar si cu o nuia
...Deci pana la uram raspunsul meu la intrebarea Amalyei e ca Mos Craciun si Mos Nicolae NU exista
Pot spune ca exista exista in sufletele noastre Mos Craciun si Mos Neculaie au existat acum nu stiu cate mii de ani acum e doar on traditie care spune ca Mosul aduce cadouri la copii cumintzi
eu stiu p propria mea experientza ca nu exista e urat sa nu pastram traditia si spiritul de sarbatori dar asta e adevarul. Srry
Mos Craciu exista in Laponia si de la el in Laponia oameni batrani se numeau eschimosi. Mos Craciun a existat si mai exista in Laponia dar nu mai vine el la copii ca sa le aduca cadouri pentru ca el e foarte batran si i-a pus pe piticii lui(tata si mama) ca sa le aduca copiilor cadouri. Si cel care a zis ca nu exista Dumnezeu sa-i fie rusine ca Dumnezeu l-a creat pe el prin adam si eva.
Amalya imi pare rau dar mos craciun nu exista, el a fost un om la viata lui care nu era deloc cum il crezi tu.Cand a nascut maria pe Iisus sotia lui craciun nu a vrut s-o primeasca dar tot a primit-o si cand a aflat craciun ia taiat mainile sotiei sale si atunci dumnezeu la pedepsit sa dea cadouri la toata lumea, el find un om zgarcit.Acum sunt parintii care pastreaza traditia pentru a ne aduce zambetul pe buze.Nu te mint crede-ma.
El nu iti aduce cadouri! in schimb te rogi ca personele mama, tata, bunici etc... sa aiba bani sa_ti ia cadouri. stai linistita e doar 06. 12. 2010 si cracinul este pe data de 25. 12. 2010 oricum ei vacanta pe 22. 12. 2010 pana pe 02.01.2011.nu este probelma mai ai timp sa faci lista
Nu ii lua in seama, exista. Acum mult mult timp o fetita de 8 ani a trimis o scrisoare la revista the sun http://www.newseum.org/yesvirginia/ citeste aici. Exista si chiar daca tu nu crezi el tot exista si, mai, NORMAL ca exista Mos Craciun SI Dumnezeu si terminati cu glumele proaste nu este nici iubitul nici sotul nici mama tata frati bunici sau mai stiu eu cine doar ca daca tu nu crezi el n-o sa vina niciodata.
Amalia sa stii ca Mos Craciun a exiztat odata dar acum nu mai exista pentru ca acum parinti le pun cadouri sub brad copiilor da poate exista dar el nu se arata pentru ca e cu Dumnezeu nu-ti pierde increderea pentru ca el este cu toata lumea de Craciun da ok! Sunt Analia pa pa pa dragutzo da