| Amalya_4899 a întrebat:

Exista mos craciun? Uni zic ca nu alti zic ca da!

55 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mos craciun nu exista dar asta nu inseamna ca nu mai exista craciun. de craciun conteaza familia nu mosul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu exista daca cineva zice ca exista trimiteti un sms cu nr 24 72 10 si pe mos craciun la adresa salcimilor 22/2 ap 53 si o sa vad cu ohii mei daca exista sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu exista cine zice ca exista trimiteti un sms si scrieti asa pistol cristina sa stii ca mos craciun si deja scrieti cinei pentru ca exista cinei pentru ca nu exista si dupa acea dupa ce va scriu raspuns si cine scrie da veniti cu mos craciun pe str.salcimilor22/2ap53 si eu o sa vad daca exisa ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ytiuy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu exista ''mos craciun''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista mos craciun ca e o baliverna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca exista. Odata am plecat de acasa si cand m-am intors cadourile erau sub brad, si nu era nimeni acasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu de ce nu vine la noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mă numesc Diana Botnari și am 11 ani. Cum să-ți spun?
Chiar dacă am 11 ani Eu Cred În Moș Crăciun cu adevărat!
Toți spun că părinții pun Cadourile Însă Eu NU CRED... Răspunsul este că Moș Crăciun. EXISTĂ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista parintii cumpara cadouri le impacheteaza si le pun sub brad sa nu crezi in mos craciun e o MINCIUNA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amalya, eu am 9 ani. Sii...am aflat chiar de la parintii mei ca : nu exista Mos Craciun! Doar in inima si sufletele noastre. o sa vezi ca o sa afli asta! Sii...cand vei stii secretul, o sa vezi ca am avut dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru copii pana-n 10 ani da exista Mos Craciun dar apoi copii cresc si nu mai au nevoie de jucariisi atunci parintii le spun adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o farsa nu, nu, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu./

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu, nu exista. Iţi spun sigur.

| Lasvegasnevada a răspuns:

Nu te lua dupa anonimul ala dus cu pluta cica ca nu exista mosul si dumnezeu ce prosti ba exista dumnezeu si mos craciun daca nu exista dumnezeu nu mai eram in viata si daca nu exista mos craciun trebuie sa credem in el ca face parte din sarbatoarea domnului nu te lua dupa cretinul ala de anonim crede-ma

| bogdan88 a răspuns:

Auziti atunci de ce in seara de craciun a intrat pe usa un om ca mos craciun si mama si tata erau cu mine langa pat explicati-mi asta

| Adina_3463 a răspuns:

Existalaughing dar are nume diferit pentru fiecare in parte: mama, tata, iubit, sot, etc.laughing

| Debbiee a răspuns:

Da mos craciun exista :X
Doar ca in laponia;;]
si chiar daca am 12 ani ink mai cred ca mos craciun :X
chiar daca stiu ca se mascheaza tata sau unchiu sau nu stiu cine in mosu si ne aduce cadouri laughing
da ii magia sarbatorilor de iarna :X

| clau09 a răspuns:

Oameni buni de ce va credeti asa de maturi? voi spuneti asa : laughing cum sa crezi in prosti de genul asta? laughing nu mai aveti o inima de copil? va credeti asa maturi! toti trebuie sa credem in el dar nu pentru cadouri ci pentru spiritul craciunului.de exemplu : bradul, masa de craciun, darurile care se dau reciproc. eu nu sunt sigura ca mami sau tati imi aduce dar sunt sigura de ceva mosul exista in sufletele credinciosilor. sper sa te ajute acest raspun kiss :X

| corinadiana a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai... doar ea iti zice daca exista sau nu Mos Craciun

| kilik16i a răspuns:

Exista cu adevarat.Cei care nu cred sunt necredinciosi. Daca nu era el atunci cum ar fi nascut pe Iisus? Ce tampi puteti fi ca nu credeti in Mos Craciun si in Dumnezeuthumbs down

Întrebări similare