anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreun ceai ceva pentru anti-intarzierii menstrei? mi-a intarziat 3 saptamani nu stiu ce sa fac... mi-e frica, pot avea ceva?

Răspuns Câştigător
| brokenkid a răspuns:

Nu ai nimica, sunt baiat dar crede-ma stiu multe despre aceste probleme, s-ar putea sa fie doar o mica dereglare hormonala de exemplu celei mai bune amice din clasa mea i-a intarziat 2 luni si jumatatea, iar ca apoi sa ii vina puternic. oricum o vizita la doctor n-ar strica nici cui. Fata despre care vorbesc are 18 ani ca fapt orientativ, si nu avea in nici un caz copil, sau nastere pierduta. stati linistite

3 răspunsuri:
| adaada12 a răspuns:

Ceaiul de galbenele

| Cristian_6815 a răspuns:

In cazul in care nu ai racit "jos" pot fi 2 probleme ce iti intarzie menstruatia si ar trebui sa iei semaa de fiecare : 1 si cea mai importanta in cazul in care ti-ai inceput viata sexuala ai grija sa nu cumva sa fi ramas insarcinata (fa un test de sarcina) 2 Stresul, daca ai fost nervoasa si stresata foarte mult in ultimul timp si aceasta poate fi o cauza, in cazul in care peroada se extinde mai mult ar fi bine sa mergi la un control ginecologic. ps: intra aici poate te vei regasi in unele din probleme succes! http://www.romedic.ro/cauzele-intarzierii-ciclului-menstrual

| adaada12 a răspuns:

Stai linistita, depinde de ce varsta ai, daca ai mai putin de 18 ani nu e o problema fiindca doar de at ti se regleaza, dar totusi ai putea consulta un ginecolog
ceaiul de galbenele e bun pentru problema legate de menstruatiehappy
funda?