| 9PM a întrebat:

Exista vreun clip in care tipa ce fugise din războiul din Ucraina în USA sa arate tot actul în care a fost înjunghiată de mai mai multe ori in gat de tipul acela homeless African? Acțiunea s-a petrecut într-un tren în Nort Carolina și pe tipă o cheamă Iryna Zarutska in vârstă de 23 de ani.
Și pe tipul acela cu schizofrenie de ce nu la arestat,din ce știu are multe acte de astea antisociale grave! De ce o fi ucis-o fara motiv? Că avea schizofrenie sau că era albă și ar fi vorba de rasism?
America e plina cred de oameni de genul care nu își ia tramentul la zi, am văzut că foarte mulți se droghează cu zombie și alte chestii ce ii distrug pe viață!
Pe Tiktok arata ceva dar neconcludent.

12 răspunsuri:
| 9PM explică:

Toate sunt cenzurate.

| MistarGoGu a răspuns:

United States of Anticrist! Aia ti se pare ție tara " normala "? Arme la discreție, droguri? Nu poți merge liniștit pe strada ca mori nevinovat cu un glonț in cap!

| 9PM explică (pentru MistarGoGu):

laughing așa este. Și copiii te pot împușca. Da tipul ăsta de 34 de ani avea cuțit nu pistol și a înjunghiat-o in gat de fata cu lumea ce stăteau în tren cu capul in telefon toți! De abia când era ăla plin de sânge și-au dat seama ce a făcut. Lumea a înnebunit cu telefoanele astea sunt rupți de realitate. Putea să facă ăla măcel în tren da i s-a pus pata pe fata din fata lui, așa fără motiv a ucis-o.

Putea să o salveze da toți s-au comportat din cauze rasiale că și cum nimic nu s-ar fi petrecut.

| MistarGoGu a răspuns (pentru 9PM):

Aia *( USA ) este o tara clădita pe sclavie! Pana in anii 1850 toate statele din Sud majoritar agricole țineau cu dinții de sclavie!
Am neamuri acolo *( NYork ) plecați din România din anii 80 dar eu unul in ghena aia puturoasa de tara nu as sta nici platit sa fiu! Un c@c@t frumos ambalat cu fundația roșie!

Da,da in Anglia că 75-80 % stau pe ajutor social cum e? Acum ura rasială man iese tot mai mult la iveală, și la noi in tara se vede cu ochiul liber. Noi începem să ne pierdem de tot empatia nu are legătură cu America. Oamenii în general înnebunesc și devin tot mai răix, fără suflet, foarte reci. Ne-am întors cu vreo 10 secole în urmă, ne-am pierdut orice urma de umanitate și respect, și nu doar in America ci peste tot.

| MistarGoGu a răspuns (pentru 9PM):

Dacă guvernul din UK este asa " darnic " treaba lor! Dacă in România NU era hoția si corupția la nivelul la care sunt, nu erau asa mari taxele pe munca si patronii aveau respect pentru angajați nu eram nevoiți sa importam anual peste 100 K muncitori din Asia & Africa!
Stăteau romanii si munceau in România!, aveau copii părinții lângă ei nu umblau brambura pe strada la ciordit, baut & curvasaraie!

Sunt corect informațiile. Dar criminalul ăla cică a fost de 14 ori arestat, era recidivist. Eu zic că de mult trebuia închis, sau i-a dat drumul că avea schizofrenie? De ce nu l-au ținut într-un institut de boli mintale? De data asta chiar nu cred că o să mai scape basma curată.

| Whitte a răspuns (pentru 9PM):

De ce tocmai de data asta nu va scapa? Pentru ca e vorba de o ucrainianca?
Tipul e bolnav, medicii verifica inca o data cand e arestat si de aia ii dau drumu.

| 9PM explică (pentru Whitte):

S-a autosesizat și Trump, nu cred că o să mai fie iertat și de data asta. Nu cred că a mai recurs la crime odioase in cele 14 arestați, de data asta soarta ii e pecetluită.
Daca ii da drumul din nou va ucide și Trump ramane un desen animat cu declarații făcute publice. Și la noi sunt cu schizofrenie care fac închisoare, nu toți ajung la Socola.

| Whitte a răspuns (pentru 9PM):

Da, poate fi internat pe multi ani intr-un penitenciar-spital.

| 9PM explică (pentru Whitte):

Eu cred că intenționat a făcut din motive rasiale, altfel putea sa înjunghie pe alții care erau Afro ca el în acel tren! Oricum e o boala foarte grava, nu poți fără tratament sa o controlezi. El nu lua tratament.
Așa i-am fost destinul sa fuga de un război și să fie ucisă cu sânge rece într-un alt stat unde miza ce e 100% safe tipa. Cred că avea mai mari șanse de supraviețuire acolo unde e război decât în acel tren.

Întrebări similare