| Awwwww a întrebat:

FUNDA! De ce la cartile Ucenicul Vraciului, Batalia Vraciului... este avertisment sa nu se citeasca la miezul noptii?

Răspuns Câştigător
| abcdefgh a răspuns:

Avertismentul acela cu: "Sa nu cititi dupa ora 12!" => ma facea mereu sa rad, stateam mereu pana dimineata si citeam din ea si uite ca nu s a intamplat nimic... Poate pentru persoanele sensibile este valabil acest avertisment, sau nu stiu ce sa zic.Eu cred ca e o panarama acel avertisment>big grin Adică, să fim serioşi, n-o să mai putem dormi noaptea c-o să vedem un bărbat păros. Ceea ce face bărbatul păros e şi mai şi: ne-nspăimântă cum face dintr-un om în plină forţă o legumă. Nu, adică pe bune, viaţa e mult mai înfricoşătoare şi nu ne avertizează să n-o trăim după miezul nopţii.

3 răspunsuri:
| Drăăă a răspuns:

Eu am citit toata seria.happy.Am 13 ani si crede-ma ca aveam perioade cand citeam si la 2 noapteahappy. Daca te sperii usor iti recomand sa nu citesti.Cum crezi uhappy. Funda?big grin

| StrumfRoz a răspuns:

E o prostie, vai sa nu citesti dupa ora 12. laughing), probabil sa nu te sperii, dar totusi e o carte, ciudat, inceara si vei vedeahee hee

| tavi_9061 a răspuns:

Habar n-am asta am observat si eu am vazut dar cred ca e pus numa asa big grin funda? puppy dog eyes