| eXcisioN a întrebat:

|funda| + |VoT| Care imi poate spune si mie un joc. dar nu virtual, sa ma joc cu varul meu de 7 ani. pana mea, ceva joc da nu violenta, un joc asa mai inteligent dar nu foarte greu care sa-l poata intelege si el. Dati-mi si detalii va rog. Multumesc.

4 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Mai bine la PC...si uitati-va la South Park...laughing

| Yng a răspuns:

Scrable. dar asta trebuie cumparat e un joc frumos in care trebuie sa construiesti cuvinte. asa ceva ce nu aveti... fazan ati putea sa jucati (joc cu construirea cuvintelor cu ultimele 2 litere din cuvantul precedent al celuilalt), sau sa va jucati cu mingea ...sau nu stiu nu e asa de greu sa gasesti un joc. depinde si de varul tau ce prefera.

| Alessandra_6898 a răspuns:

Jocul vampirilor-Trebuie sa fie in trei,dati drumul la o melodie, u si varul tau aruncati o mingie de la unul la altul, si cel de'al treilea opreste muzica cand vrea el.la cine pica mingia cand se opreste muzica,trebuie sa ai un bol cu biletele pregatit,iar pe acesta se afla o provocare,tu/varul tau[depinde cine a picat cu mingia in mana] trebuie sa indepliniti porunca, altfel iesiti afara, iar castigatorul primeste ce vrea el. sper ca te'am ajutat.

| GeorgeTo a răspuns:

Bonkheads e simplu si o sa-i placa cred...mai e un joc simplu in care joci volei cu 2 popice de bowling care trebuie sa dea peste fileu mingea de volei( amandoua se pot juca in 2)