| DacicusRex a întrebat:

Hei! Dacă un coleg de-al meu imi ia mâncarea chiar cand sunt lihnit de foame ce ar trebui să fac?
Sa-i zic doamnei diriginte? Părinților? Domnului director? Sa-l bat de sa-l rup? Sa-l împing în perete si sa-l ameninț ca-l bat după ore(si chiar asta sa fac)?
Dar dacă îmi trage pantalonii in public? Lumea ar trebui să râdă de mine sau de el?
Dacă cineva se apropie prea mult de mine si simt ca vrea sa ma atace am dreptul de a-l cafti eu pe el inainte de a incepe el conflictul?
Dacă un profesor da in mine am voie să dau si eu in el?
Dacă cineva imi spune razand ca o sa ma bată si nu stiu sigur daca glumeste sau nu pot sa-l lovesc cu toată puterea de sa cada pe jos pentru a ma asigura?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Plange-te dirigintelui (sau dirigintei), de tot ceea ce ti se intampla la scoala!

| Live4Ride a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui dirigintelui si in aceelasi timp parintilor si daca nu se rezolva nimic sa faca parintii tai o reclamatie la director care sa fie inregistrata cu numar de inregistrare dupa care poti sa ii bati de ii rupi si asa vei dovedi ca ai incercat pe cale amiabila sa eviti conflictu, dar pentru ca scoala si conducerea ei nu au facut nimic nu ai mai avut cum sa eviti situatia. La fel si cu profesorul care da in tine. Un profesor nu are voie sa loveasca elevii indiferent ce au facut! dupa ce le spiu la diriginte, parinti si reclamatie poti sa il bati pe profesor pana cade pe jos, sau daca vrei sa ii faci probleme si mai mari faci reclamatie la politie impreuna cu parinti si asa e posibil sa vina politia sa faca ancheta la scoala si profesorul respectiv va fi suspendat. daca il bati risti tu sa fii exmatriculat, lasat repetent, marginalizat si asa mai departe!
Faza cu pantalonii trasi in vine este de cand ma stiu si cand eram eu la scoala acum 20 ani era o chestie amusanta si toata lumea radea. glume din astea se mai fac si in ziua de azi intre adulti si nu trebuie sa te supere asa tare. tage'i si tu pantalonii cand ai ocazia.

Daca cineva te ameninta daca crezi ca il poti bate atunci rade'i in fata si spune-i ca nu are decat sa incerce si daca te impinge sau da in tine calca'l in picioare!

| Valy9999 a răspuns:

Bate-i pe toți.

| DacicusRex explică (pentru Valy9999):

Pe bune! SUNT situatii foarte serioase aici!

| Busila_Andrei_1995 a răspuns:

Îl legătură cu ăla care îți ia mâncarea; spune-i odată sa se potolească, daca nu de potolește, spune-le părinților, daca nici așa nu merge spune-i doamnei diriginte.Astea sunt copilării, cine să îți de-a pantalonii jos ție? -_-
Apara-te dac este nevoie și dacă te simți amenintat, și nu lua miștourile făcute de niste dobitoci in serios. Simte-te bine și nu da tu primul, decât dacă ești atins sau bruscat. happy

| SerbanAlex5555 a răspuns:

Rupele fâșul, nu e bine să-ți facă chestii din-astea, bate-i pe toți, o să vezi că după n-or să-ți mai facă nimic.

| Sibianul1970 a răspuns:

Trateaza-i pe toti cei care iti fac rau ca si cum este in defavoarea lor ceea ce fac, sau din alte motive, incearca sa lasi sentimentul ca tu esti mai sus decat toti, este o liniste ce nu o poti compara cu nimic sa nu te cobori la nivelul lor caci au experienta poate si atunci chiar te pot invinge.