| EUSIATIT a întrebat:

Hei userii pe[shoppyng] lan4yk a pus o intrebare. Ati citit o si i ati dat accept, dar ce inteles are acea intrebare? prescurtatile.exprimarea.intelesul intrebarii? Nu sunt valabile regulile pentru toata lumea? reflectati si verificati intrbarea,,,

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Stai linistit/a, a primit raspunsuri pe masura intrebarii. Ai dreptate cu asta, am observat ca intrebarile care sunt scrise corect sunt raportate, iar cele de genul "ke chredethtsi`batting eyelashes imi sthah bineh?smugsmug" sunt acceptate.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa treci cu vederea astfel de intamplari, la urma urmei, i-a fost atrasa atentia la felul in care scrie. Daca consideri ca lucrul acesta e deranjant, ii poti raporta intrebarea cu caracter irelevant si la detalii scrii "limbaj e-mail-istic sau prescurtari nepermise ex:nu stiu, acum, adica etc.". Avand in vedere ca user-ul respectiv a incalcat o regula clara a site-ului, intrebarea sa va fi stearsa in cazul in care va fi raportata de un tilizator(se mai intampla sa mai scape uneori unele intrebari nemoderate, care trebuie semnalate in cazul in care incalca regulile site-ului).