Încearcă să o conectezi şi la spatele unităţii. Mai erau nişte chestii care umblai prin pc, bla bla bla, dar nu mai mai ţin minte exact. Spune-mi dacă îţi merge după ce o pui la spate. Salut :d!
Schimba portul usb muto in fata, spate etc.
esit sigura ca driverul e cel corect?
ce windows ai?
Skype/Mess: sas.samp
Email: sasn3t@gmail.com
Da, a driverul corect. Am windows Xp.
Pai incearca sa il instalezi cu cd apoi daca vb pe chat sau altceva apasa pe settings, dai allow si da clik pe camera aia mica care iti apare.
S-ar putea sa fie din cauza la windows, vezi daca ai windows 7 in partea de jos dreapta cand faci plug in usb la pc iti apare un mic patratel si acolo daca observe iti apare scris ceva installing driver, daca nici asa nu merge incerca sa-ti instalezi windowsu ultima solutie
Am windows XP.
Crezi tu că windows'ul e de vină. Doar ce l-am reinstalat. Pe bune, nu ştiu ce are. :@
Vezi dacă acel produs rulează şi pe windows xp (care îl ai tu), dacă unul din cei care l-au probat au aproximativ acelaşi tip de windows, driverul dacă este corect. Dacă produsul este nou, ar trebui să primeşti CD cu driver. Dacă nu, chiar dacă găseşti pe net drivere pentru el, e totuşi o şansă să nu îţi meargă cum ar trebui. În fine. Nu mai ştiu de la ce poate fi. Sună-i pe cei de la care ai achiziţionat produsul. ei ar trebui să te ajute.
Păi, camera este luată de tata, şi e din Germania deci nu am cum să îi sun pe aceea decât atunci când va ajunge tata acolo, la vară, deci. :-s