Dupa ce te inscrii iti trimit cataloagele cu produse. Comanda o plasezi online pe contul tau care l-ai facut la ei. Au anumite plafoane la anumite sume de bani si iti da reducere la cumparare. Mai au si oferte de tipul 4-5 bucati la un produs comandat, unul til trimite gratis.Tu vizni cu pretul de catalog si diferenta de la reducere iti ramane tie.Bafta
1. Te duci la oameni, le dai catalogul si vezi ce comanda fiecare, iti faci lista etc
2. Banii sunt practic diferenta de pret catalog-comanda. Tu cand faci o anumita suma la comanda ti se aplica un discount, cu cat comanda e mai mare si discount-ul creste. De exemplu un produs e 30 de lei in catalog, dupa o reducere de nu stiu cat sa zicem ca ajunge 20 de lei, practic aia 10 lei de pe produsul respectiv iti raman tie pentru ca tu iei suma intreaga de la clienti, dar platesti o suma mai mica cand vine comanda.
3. N-ai mai dat in viata ta o comanda pe net? E acelasi lucru
4. Nu stiu daca ti-l trimit ei automat ori prima data trebuie sa-l comanzi tu, daca vad ca esti activa cred ca lunile urmatoare iti vine automat.
Stan_David_1998 întreabă:
Ion1989 întreabă: