| Thegirlwholovesmusic a întrebat:

HELP ME!

Imi urasc parintii! Sunt cei mai nesuferiti oameni de pe pamant.Stateam pe weheartit(un site cu poze frumoase si artistice)i tata vine si zice:

-Ce faci? Iar stai pe panarama asta? Stai toata ziua pe asta, apuca si citeste o carte!
-Am citit 300 de pagini, ce sa mai citesc?

(Acum cateva zile citisem 300 de pagini din "Jurnalul unui pusti")

Si a tipat la mine enorm si s-au mai intamplat multe, dar lasa asta, si acum ma pune sa citesc pe net, dupa ce ca am citit si azi 100 de pagini, i-am zis, dar nu ma asculta.si m-a intrebat:

-Pe ce loc esti la invatatura?
-Pe 4(pe locul 4 din toata clasa)
-Cine e pe primul?
-Pai vine Paul, Tania, Elena si eu.

(asta s-a intamplat inainte de ziua asta)

Si acum zice:

-Pune mana si invata ca tu trebuia sa fi pe primul loc, nu pe al 40'lea!(nu sunt pe locul 40 dar asa zice el)

Si acum nu ma mai lasa sa intru pe weheartit, si nu stiu ce sa fac, el nu stie rezultatele mele, nu stie ce pot eu de fapt, nu stie ce imi doresc, nu stie nimic si are asteptari foarte mari, desi are 8 clase si citeste ca draq(scuzati-ma dar sunt nervoasa)

1. Ce sa fac sa inteleaga ca ce fac eu e frumos deoarece pe weheartit i-au imagini, le pun in colaje si particip pe un blog la concursuri, si pentru mine este frumos, dar el zice mereu:nu imi place! Eu i'am zis ca nu trebuie sa ii placa lui, dar pur si simplu nu intelege! Ce sa fac?

2.Sa mai intru pe weheartit sau nu? Imi e frica!

Help me plss! Nu stiu ce sa fac, nu am pe ce altceva sa intru.

P. S. nu imi dati optiuni pe ce sa intru, asta inseamna ca nu stiti cum e sa te simti ca mine, imi vine sa ma arunc pe geam pentru ca s-au mai intamplat multe, dar va zic doar atat ca sa nu va mai ametesc.

P.S2.Citesc enorm de bine.

5 răspunsuri:
| warriorboy4 a răspuns:

Probabil esti inca copil si stii cum sunt parinti tot timpul isi fac griji sa fie cat mai bine pentru tine, nu o fac din rautate.

P.S. Niciodata sa nu mai spui ca iti urasti parinti, pentru ca in momentele grele pe care le vei avea ei vor fi langa tine nu alti happy

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Vaaaai prinţeso!
Păi cum să te ajut?!
Respectă-ţi părinţii căci dacă ei nu existau tu nu mai erai.
În lumea asta sunt oameni care mor de foamete iar tu nu mai poţi de lene.
Şi ce-i aia " weheartit "?!
Ceva gen Photoshop?!
Serios acuma, tatăl tău are dreptate, altceva nu ai de lucrat decât să stai la " panarama" asta?!
Citeşte şi tu o carte!
Lasă "Jurnalul unui puşti", ştiu şi eu cărticica aia, ai citit şi tu acum câteva zile/secole o carte mică care 30/100 este scris şi 70/100 desene.
Te-ai rupt de oboseală şi de citit!
Lasă lenea şi egoismul şi priveşte viaţa dincolo de "weheartit"!

| opierdevara a răspuns:

1."Jurnalul unui pusti" nu e neaparat o carte.cartethinking Adica nu e un roman sau ceva de genuhappy Insa te felicit ca ai ales`o pentru ca e super.happy Te sfatuiesc sa incerci si "Insemnarile unei pustoaice".
2.Parintii vor mereu ca,copii lor sa fie cei mai buni, tocmai din acest motiv tatal tau te."sacaie".El cred, de fapt sunt sigura ca este mandru de tine desi nu o arata!
3...Desi esti intr-un "conflict" cu tatal tau asta nu inseamna ca trebuie sa iti urasti parintii. Daca ei nu ar tine la tine acum nu ai fi avut posibilitatea sa ne scrii caci poate nu te`ar fi lasat la calculator sau mai grav nu ai fi avut unul. Poate daca nu te`ar iubi nu ti-ar oferi un oarecare confort in care sa traiestihappy
4.Inainte de a judeca o situatie gandeste`te la toate imprejurarile si pretuieste orice lucru minuscul care te face fericitawinking
Succes:*

| euu33 a răspuns:

Dar mama ta? Incearca sa vorbesti cu ea.Revenind la tatal tau.Ai zis ca el are 8 clase si nu citeste bine. Poate ca tatal tau se poarta asa pentru pentru ca nu iti doreste si tie sa ajungi asa. Poate ca vrea sa ai macar 12 clase si de aceea insista cu invatatul.Si cu weheartit intra dar asteapta si tu 1-2 saptamani pana se mai linistesc apele.

| thelastofus2 a răspuns:

FII LINISTITA si respecta-ti parintiiwinking (Ei iti platesc internetulhappy )