Buna!![]()
Nu ai cum sa faci pe cineva sa te iubeasca daca acea persoana nu simte lucru asta! El o iubeste pe ea...si ar trebui sa accepti asta.Stiu ca e greu, ca il iubesti si ca ai dori sa fi tu in locul acelei fete dar nu se poate. Daca el a aleso pe ea si ti-a spus foarte clar sa il lasi in pace, ar trebui sa il asculti.
Incearca sa gasesti un alt baiat care sa te iubeasca
Si uital pe acest baiat ...nu merita efortu
Eu zic sa te conformazi! Dragoste cu sila nu se poate! Cauta in alta parte ca nu s-au terminat baietii cu el! PS Nu am inteles cine ti-a zis sa il lasi in pace:el sau ea? Ca daca a zis ea, se schimba datele problemei!
Vad ca dai bundite.Costa cateva milioane si sunt o raritate, fiindca sunt lucrate si brodate manual.Pe baiat lasa-l in pace.De ce trebuie sa-l sacai? Poate nu-i place de tine.Gusturile nu se discuta.
Daca stiai ca are prietena de ce ai incercat? Va place sa va faceti rau una alteia? Nu voi ii invatati sa va schimbe ca pe sosete? Succes la achizitionat astfel prieteni!(crezi ca nu se va mai gasi una care sa ti-l ia si tie?) Nu cred ca va inghesuiti chiar asa peste ei, dar ai vrut doar sa vezi cum reactioneaza lumea de pe site.
Pai daca are prietena lasa-l in pace ca pe urma s-ar putea sa fie amandoi impotriva da si sa dai de belele.
Tipul a fost direct.Partial nesimtit, dar sincer![]()
Are o iubita, vrea sa fie lasat in pace sa-si traiasca povestea de iubire![]()
N-are sens sa suferi degeaba dupa el. Daca e luat, e luat, adica interzis
Si adica tu ce ai vrea sa faci? Stai linistita o sa gasesti un alt baiat care o sa-ti placa mai mult si poate care o sa te placa si el. Degeaba il placi tu daca el nu te place. Lasa-l in pace, doar nu ai vrea sa devii o disperata?
Buna pai cum zice mumoasa nu poti face pe cineva sa te iubeasca eu spun ca e pierderea lui >
Stai calma... ai sa gasesti alt baiat care chiar o sa te iubeasca, care nu o sa iti zica sa il lasi in pace
SUCCES am trecut si eu prin asta...:p
Lasa-l in pace, mai ales ca are prietena, nu vrei sa te bagi in relatia lor nu, poate se iubesc! las ca vine altul, dupa baieti si a dupa autobuse sa nu alergi niciodata ca vine altul![]()
Pi lasa-l in pace, adica draga mai egzista baieti in lumea asta. Uita-l iti urez mult SUCCES!
Eu as spune sa il lasi.Sunt sigura ca tu esti mai potrivita pentru el dar daca el a ales-o pe alta in locu' tau eu zic ca a facut o alegere proasta.Nu iti mai bate capu' pe el...incearca sa-l uiti[stiu ca e greu dar incearca]! Mai sunt si alti baieti draguti nu numai el. :d
Sper ca te-am ajutat.Sa-mi spui ce s-a mai intamplat ok?
Trateaza-l de acum inainte cu indifereta... o sa vezi ca atunci cand nu ii dai atentzie o sa ii placa lui de tine