| BiancaA a întrebat:

Hey buna! Am o camera foto Nikon E4600, iar cardul de memorie e de 128 MB. Am intrat in setari, la Image Mode si am schimbat pe - PC Screen (1024) -. Cam cate poze vor incapea acum? [ Trebuie sa mentionez ca inainte era setat pe -Normal (2288)- si incapeau cam 100 si ceva de poze.
Sper ca am fost destul de explicita pentru ca eu nu ma prea pricep la chestii de genul.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Pai vezi ca scrie sus pe ecran in stanga cate poze poti sa faci! cu aproximatie 180 poze dar e in functie de conditiile in care faci poza. De ex o poza facuta noaptea are cca 3 megapixeli si aceeasi poza facuta ziua are cca 2, 5 Mpx. Nu poti sti exact. si aparatul daca iti arata de ex 100 de poze daca faci noaptea 2 poze o sa-ti arate 97. Totul consta in: conditiile in care faci poza!

2 răspunsuri:
| ares8 a răspuns:

Cu cat rezolutia la care e setat aparatul e mai mare cu atat pozele vor iesi mai bune.
OK, acum, daca la 2288 faceai 100 de poze, la 1024 vei face mai multe. posibil chiar si 200, pentru ca fiind pixelii mai putini vor ocupa mai putin spatiu pe card. Dar, dupa cum am spus mai sus ele vor iesi de o calitate mai slaba dacat daca ai fi lasat la rezolutia mai mare. Eu unul setez intotdeauna camera la rezolutie maxima - prefer calitatea nu cantitatea happy

| frvtel a răspuns:

Iti arata nr. de poze pe care le poti face, langa iconita aia cu cardul.