| Roxana_5888 a întrebat:

Am comandat un pachet din Cluj-Napoca şi băiatul de la care am cumpărat (respectiv o pereche de ochelari Wayfarer) pachetul a spus că v-a ajunge în 2-3 zile. Aşadar el mi-a zis Miercuri. Deci ar trebui să vină Vineri... Dar la ce oră? Adică vine de dimineaţă? Nu sunt foarte sigură când ar trebui să mă aştept să vină. Mâine vin la 12 acasă. Dau fundiţă! Thanks.

Răspuns Câştigător
| madelf a răspuns:

Daca ti-l trimite prin Posta Romana vine la posta si primesti un aviz acasa si te duci la posta ca sa platesti coletul. Daca vine prin Fan Courier vine direct acasa si trebuie sa fie cineva care sa-ti plateasca pachetul.
Ai grija ca taxa pe transport e mai ieftina la Posta Romana decat la Fan Courier.

4 răspunsuri:
| tpuu a răspuns:

Pai dupa masa asa stiu eu ca vine toate comenzile.
Daca ai un nr de telefon. suna-l si spune-i ca daca nu raspunde nimeni sa lase coletul la posta si tu il vei ridica.si il vei plati.
daca spune ca nu poate. atunci stai acasa.
dar asa stiu ca vine dupa- masa.

| wondergirl_8179 a răspuns:

Depinde prin ce l-a expediat! daca e prin posta, coletele fac de obiecei 2 zile pe drum, dar pot face si 3-5 zile, oricum tu primesti aviz in cutia postala cand a ajuns coletul si mergi personal la posta cu buletinul si il ridici, cand vrei tu! ai 10 zile la dispozitie! (atat sta coletul la posta, apoi se intoarce la cel care t-i l-a expediat). Daca l-a trimis prin curierat, ar trebui sa ajunga a 2 zi la tine si te suna cei de la firma de curierat daca nu te gasesc acasa si stabiliti impreuna un interval orar la care sa vina sa iti lasa pachetul! sper ca ti-am fost de ajutor!

| RoxxuInna a răspuns:

Poi cred ca normal ar trebui la posta sa te duci sa iei pacetelul si trebuie sa platesti 50 de bani(cred)big grin

| Raluu_5695 a răspuns:

Eu mereu comandam ceva seara si venea peste 3 zile pe la 5big grin
funda:X?