anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit acest mesaj de la un utilizator care si-a facut cont azi pe acest site, si nu stiu cum sa reactionez.
Acesta este mesajul :

Hello dear
Dragul meu Unul!
Numele meu este Margaret Woodward, sper ca acest e-mail veți găsi bine și sănătos și sper că putem stabili o relație de când ne întâlnim aici pentru prima dată, am trecut printr-un profil care vorbește de tine pe acest site si eu a fost impresionat când am văzut profilul dvs. și a decis să comunice cu tine. Este dorința mea să te cunosc, îmi place sinceritate, incredere, iubire, grijă, adevăr, și respect, am toate aceste calități în mine, a avut amabilitatea să-mi răspundă prin cutia mea de e-mail privat (magwoodwards50@outlook.com), astfel încât să ne ne putem ști mai bine. Sper să citesc de la tine daca sunteti interesati. Vă mulțumim și în speranța de a auzi de la tine cît mai repede. EMAIL: (magwoodwards50@outlook.com)

Ma puteti ajuta?
Nu stiu cum as putea sa reactionez.
Eu i-am trimis mesaj inapoi, spunand, ca ma confunda cu altcineva.

54 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu breh, mesajul e fix pentru tine. Trebuia sa ii raspunzi asa: "Ador sexul salbatic si mai ales tipele care inghit dupa un an4l cu strigaturi. Daca te incadrezi, te rog raspunde-mi la acest email."
E tentativa de scam, mosule.

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Tu esti Unul numai Unul esti mereu pe locul Unul

| Matthew1995 a răspuns (pentru KodrutZ):

Si eu m-am gandut ca e tentativa de scam, sau macar o gluma proasta, dar eram prea panicat, ca sa stiu ce sa raspund. Ma panichez repede cand primesc mesaje de la un necunoscut, cu care nu am interactionat niciodata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu nu ai auzit de spam in viata ta?

| Laura78 a răspuns:

E fix pentru tine. Te pune sa alegi daca vrei sa o cunosti si sa va intalniti, sau nu.

| Matthew1995 a răspuns (pentru suntserios):

Ba da, am auzit.

| GdX a răspuns:

Ai auzit vreodata de spam sau bot? Asta-i un bot automat. Daca intrii in jocul lor o sa iti ceara bani, o sa iti zica ca e pentru o cauza nobila si ca au nevoie disperata de ajutor.
Tu nu vezi ca e tradus cu google translate?

| Matthew1995 a răspuns (pentru Laura78):

Eu cred ca mesajul ala e spam.

| KodrutZ a răspuns (pentru Matthew1995):

Lol, relax, dud. Textul ala e clar tradus cu Google Translate. Nu te panica fara rost. In nici o situatie in viata nu are rost panica. Era sa crap de vreo 3-4 ori pana acum si pot sa iti zic in cunostinta de cauza - panica te omoara mai a draq ca orice altceva.

| KodrutZ a răspuns (pentru GdX):

E distractiv sa le raspunzi, ca dupa inca un mesaj-doua maxim intra pe rol cineva care iti raspunde fix tie. Ce misto e sa ti-o bati de astia... tongue

| Matthew1995 a răspuns (pentru KodrutZ):

Mersi pentru sfat happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Matthew1995):

Mai usor cu panica, a trimis la toti userii probabil, si eu l am primit. E asa de complicat sa iti dai seama ca e tradus cu google translate si postat automat

| Matthew1995 a răspuns (pentru GdX):

Am observat si eu ca nu e scris bine, dar ma gandeam ca e cineva care nu stie sa vorbeasca bine romana (am cunoscut persoane de genu'). Oricum nu o sa ii intru in joc, mai ales ca eu nu prea dau bani, sunt mai zgarcit de fel laughing

| Matthew1995 a răspuns (pentru suntserios):

Am observat ca nu e scris corect. M-am mai linistit acum. Thankswinking

| GdX a răspuns (pentru KodrutZ):

E misto la inceput. Cand incep sa apara mailuri dupa mailuri dar cu acelasi text...da-i in mama lor.

| Drimmero a răspuns:

Daca nu-s aici sa te instruiesc, incep botii sa te pacaleasca. E cat se poate de clar ca ala e un bot ieftin...

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa actionezi simplu:
Bifezi casuta din stanga-jos si dai click pe "sterge mesajul".

| Mussette a răspuns:

Si mie mi-a dat. De parca e site de socializare sau un Facebook mai elevat, cu "hello dear", tu esti unul laughing Daca are asa multe calitati, l-am cauta noi pe el, nu el pe noi. rolling on the floor

| Mussette a răspuns:

Un junior nu are cum sa trimita mesaje. E clar ca e un spam.

| RainmakerX a răspuns:

Stai linistit man... nu este prima data cand se intampla lucruri de genul pe TPU.

| whatevernvm a răspuns:

Cred ca toata lumea l-a primit, inclusiv eu

generalrobertwilly
Astazi, 4:43 pm
Hello dear
Dragul meu Unul!
Numele meu este Margaret Woodward, sper ca acest e-mail veți găsi bine și sănătos și sper că putem stabili o relație de când ne întâlnim aici pentru prima dată, am trecut printr-un profil care vorbește de tine pe acest site si eu a fost impresionat când am văzut profilul dvs. și a decis să comunice cu tine. Este dorința mea să te cunosc, îmi place sinceritate, incredere, iubire, grijă, adevăr, și respect, am toate aceste calități în mine, a avut amabilitatea să-mi răspundă prin cutia mea de e-mail privat (magwoodwards50@outlook.com), astfel încât să ne ne putem ști mai bine. Sper să citesc de la tine daca sunteti interesati. Vă mulțumim și în speranța de a auzi de la tine cît mai repede. EMAIL: (magwoodwards50@outlook.com)
sterge mesajul | blocheaza utilizatorul

| Geanin a răspuns:

#truelove
V-ati gasit :***
Succes in relatie

| Clorox a răspuns:

Si eu am primit mesajul asta laughing

| Doub a răspuns:

Eu dc nu l-am primit?
ce are ea şi nu am euuuu?

| OldSoul a răspuns:

Si eu am primit acest mesaj.
Nu are rost sa-ti faci sperante, deja te inseala...

| Mussette a răspuns (pentru Doub):

rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru Doub):

Aparitii spontane aici pe site...

| Doub a răspuns (pentru Drimmero):

Tu ai primit mesajul ăsta? pls, îl vreau şi eeeu

am apărut spontan? credeaţi că aţi scapat de mine? :O

| whatevernvm a răspuns (pentru Doub):

Creier

| Doub a răspuns (pentru whatevernvm):

Păi şi tu de ce ai primit? cred că a fost o eroare, ups