Spune-i asta:
Nici macar nu te cunosc si presupun ca nici tu nu ma cunosti.Vezi-ti de treaba ta!
Stii ca sunt aici pentru tine :**
Oricand, pui )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma inteb unde iti este colegul de discutie UnBroken, ca nu l-am mai vazut de mult pe aici.
Are limita de 5 raspunsuri pe zi de cand si-a luat suspend, le risipeste luandu-se de oameni, e trist saracul
Si suspendarea asta se duce dupa o anumita perioada de timp, sau este permanenta?
Si din ce cauza un utilizator poate fi suspendat?
Are o luna. E permanenta daca se repeta dupa ce scapa. Din ce cauza..multe. Spam, jigniri, limbaj vulgar. Trage si tu cu ochiul la cei suspendati si vezi motivele. Oricum multi ajung acolo aiurea din cauza ca sunt raportati de frustrati for no reason si e un feedback pentru a le inchide gura
Ok, mersi, de acum inainte o sa fiu atent la raspunsurile pe care le dau, ca nu vreau sa fiu si eu raportat de cineva.
Am aflat ca mesajul era spam, si multi utilizatori l-au primit, nu are rost sa-i dau block, oricum nu m-a deranjat cu ceva, decat cu acel mesaj. Dar oricum multumesc pentru sfat, daca o sa ma streseze in viitor o sa ii dau block.
Daca nu mi-am luat eu inca, nu-ti iei tu. Decat daca esti raportat pentru intrebari tampite, uhh
Hei, prietene cred ca acesta este doar un link luat de undeva si trimis la mai multe persoane care probabil au avut reactia ca a ta. Incearca sa nu il mai bagi in seama sau sa ii spui ce am zis eu adica despre link. Imi trimiti mesaj si imi spui daca te-am ajutat.