In primul rand: buna! in al 2-lea rand: la multi ani-> mamei tale, varului tau, prietenului tau, fratelui tau!
1.mamei tale=un lantisor dragut din argint care sa nu coste de exemplu 3 milioane! sa fie cam de 50 lei (500 lei vechi) si un buchet de crini albi sau trandafiri rosii
buchetul de crini->3crini
buchet trandafiri->3trandafiri
2.varului tau de 10 ani= o jucarie (preferinte pentru copii de 10 ani-baieti: masini, barci, jucarii de plus, set de jucarii din plastic cu militari si armate, un ceas dragut cu masini, un set de cuburi pentru construit) una din 6: alege care crezi ca i se potriveste varului tau
3.prietenului tau= inainte sa ii cumperi ceva. intreaba-l ce ii place lui cel mai mult sa faca in weekend-uri, ce culoare ii place si asa iti vei da seama ce vrea: exemplu: daca ii place sa citeasca si ii place culoarea rosu. iai o carte cu coperta rosie. sau un doar un tricou rosu![]()
4.fratelui tau: (preferinte pentru copii de 10-11 ani-baieti: masini, barci, jucarii de plus, set de jucarii din plastic cu militari si armate, un ceas dragut cu masini, un set de cuburi pentru construit) iai ceva din cele 6 idei. dar sa nu fie acelasi lucru pe care il vei lua si varului tau![]()
bafta!
Hmm. ce multi sarbatoriti
la multi ani tuturor!
acum sa trecem la cadouri.depinde de bugetul tau si de gusturile lor.eu zic ca trebuie sa fie cadouri simbolice, oricum vor aprecia gestul facut
1.mamei tale ii poti lua un buchet de flori(florile preferate), o carte care crezi ca i-ar placea(daca are timp sa citeasca), un suport de lumanarele, o vaza mai deosebita, un colier mai special sau o rama foto, in care poti pune o poza de familie(cu voi toti). eu rama i-am luat acum 2ani si i-a placut, si-a luat-o la birou![]()
2.varului tau ii poti lua un obiect pentru scoala, ceva mai haios, un penar sau un ghiozdanas interesant, o carte care i-ar place, ceva sa-l atragi, chiar si un joc(nu te supara, frate; sus, jos; metropoly.etc)ori o minge
3.baiatului mai important
.hmm.sa vedem. daca e iubitul tau
ii poti lua o rama foto, si poti pune poza voastra, ii poti lua un tricou cu mesaj haios. poti personaliza o cana pentru el sau orice alt obiect sti ca ii va placea. ii poti cumpara un cd cu muzica lui preferata sau o sapca
daca e doar un amic foarte bun. un tricou, o bluza cu diferite mesaje funny, cd, suport de cd-uri mai deosebit, o minge.etc.
4.fratiorul.pai e cam de aceeasi varsta cu verisorul, deci cam aceleasi obiecte![]()
sper ca am putut sa te ajut! sper sa iti ajunga bugetul.pana la urma nu conteaza ce cadou alegi, conteaza sentimentul si bucuria cu care il daruiesti.multa bafta!
te pup!
Salut! Depinde si de bugetul tau...
Mamei- un parfum (daca ai bani
), sau eu i-am luat anul trecut mamei mele cand a implinit 34 de ani un buchet de flori de camp foarte frumoase (nu te sfatuiesc sa fie cine stie ce specialitati pentru ca majoritatea par artificiale), o cutie de bomboane si langa, le-am pus o lumanare. Nu aveam bani de altceva, iar ei i-a placut foarte mult, pentru ca erau din parte mea
.
Pentru varul tau- ai putea sa ii iei un set din acela cu deodorant, sampon sau alte din astea DE BARBATI ca sa se simta si el barbat, ca a schimbat si el prefixul
, la fel si fratelui tau. Sau poti sa ii iei o carte frumoasa, frumoasa si te mai gandesti ca tu il cunosti mai bine!![]()
3. Uf... da ghinion mai ai cu atatia in luna august
. Lui poti sa ii ie orice de pe lumea asta, dar sa nu te duci cu maimutoaie din alea cu inimioare pe care scrie "te iubesc" pentru ca sunt oribile!
Eu de ziua lui fratimiu, cand a implinit 15 ani, i-am luat un magarus (pe Aiurel din Winnie The Pooh) si i-am zis ca il reprezinta
). Poate sti ceva ce isi dorea el de mai mult timp sa-i cumperi lucrul acela. Sau poti sa ii cumperi o pereche de blugi, parfum, camasa-dar aici depinde iar de bugetul tau
.
4.Fratelui tau poti sa ii iei ce ii iei si verisorului sau sa procedezi cum am facut eu cu fratimiu. Sa ii iei un animal de plus care il reprezinta.
Sper ca te-am ajutat. Si LA MULTI ANI pentru toti! O noapte frumoasa!
KatyyLWA întreabă: