| fantomita21 a întrebat:

Hristos a inviat si buna ziua! Mi s-a luat certificatul la masina si am primit dovada 15 zile, pentru ca nu am avut omologarea la mine, si nici nu stiam ca am asa ceva, fiindca un an si ceva de cand o am nu patisem, stie cineva cat ar costa la rar taxa si inspectia?

Răspuns Câştigător
| Pacientul0 a răspuns:

Hristos a înviat!
Dacă ți-au luat certificatul pentru lipsa omologării, la RAR vei plăti **aproximativ 539 lei** pentru inspecție/omologare. Dacă mai ai nevoie și de ITP, costă încă **150–250 lei**. Programează-te online la RAR, mergi cu actele și dovada de la poliție, iar după inspecție poți recupera certificatul.
Succes!

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Omologarea pentru ce mai exact? Ca n-avem glob de cristal.

| mihai69 a răspuns:

Circulai cu un vehicul neomologat?!? Păi și cum l-ai înscris?!?

| fantomita21 explică:

Omologarea la folia de pe spate si luneta, am uitat sa mentionez?‍♂️

| Porphyrios a răspuns:

Preturile pleacă de la 200 de lei

| Pacientul0 a răspuns:

Ți-au luat talonul pentru folie pe geamurile din spate și lunetă, pentru că nu aveai omologarea la tine.
2. Ca să recuperezi talonul, ai două variante:
- Scoți folia și mergi la RAR pentru verificare (să dovedești că nu mai ai folie neomologată).
- Omologhezi folia la RAR, dacă ai acte pe ea (certificat de conformitate de la firma care a montat-o).
Taxa la RAR pentru verificare sau omologare folie este cam 120 lei.
După ce primești actul de la RAR, mergi la poliție cu el și cu dovada, să-ți iei talonul înapoi.
Atențiebig grinacă folia nu e omologată sau nu ai acte de la montaj, trebuie să o dai jos.