Pai in primul rad nu cred ca iti da voie pentru ca esti minora si minorii nu au voie...baga si tu o varsta mai mare de 18 ani
cred ca o sa iti mearga asa
Este usor de facut! Probabil adresa de mail nu este corecta! De exemplu ai id de messenger(ex: geo_fili_2006),poti folosi adresa de mail (geo_fili_2006@yahoo.com) Daca nu ii dai de cap, uita-te aici si o sa reusesti! Mult noroc!
http://www.youtube.com/watch?v=00rx6yp6-8w&feature=related
Deci iti spune sa iti dai pronumele si apoi sa iti dai numele de familie apoi aadresa de email si eu cred ca ti-ai mai folosit adresa de emai la un cont dar cred ca vrei pentru prima oara sau parola e nesigura dar mai exact ce iti spun? Eu mi-am facut 3 adrese de email si am 3 conturi, deci sper ca te4-am ajutat...
Salut, completeaza campurile care apar chiar pe prima pagina cu datele *CORECTE*, apoi dai click pe Sign Up.
Asigura-te ca folosesti un mail care nu s-a mai inregistrat inainte, asigura-te ca facebook.com nu e la "Spam" in mailul tau.
Astept date cu erorile care le primesti, ca sa stiu cu ce te pot ajuta.
Succes
Http://www.facebook.com/ Intri aici si vezi ca ai nume prenume parola email si completezi rubricile goale
selectezi data ta de nastere si dupa ce ai facut si ai dat inregistrare tr sa faci niste pasi care ti se dau(sa-ti pui poza etc.)