Da intr-adevar va fi ca afost deconspirat pe pe OTV de catre prorocii pe care ii invita Dan Diaconescu si tot el stie unde este Elodia ca i-a spus Magda Ciumac aceasta stiind de la Tolea. In secret s-a incheiat o conventie intre Dan Diaconescu, Dan Capatos si Madalin Ionescu de la antena sa adune toata spuma inteligenta invitata in emisiunile lor (Nikita, Sexi Braileanca etc.) sa elaboreze o strategie de scoatere a tari din criza si pastrarea neutralitati Romaniei in cel deal 3-lea razboi mondial.Traiasca si sa infloreasca... pardon. scumpa noastra,. asta.pacea mondiala măi.
Nu, cred ca al 3-lea razboi mondial va izbucni cu putin timp inainte sa terminam resursele naturale de petrol.
Me ftw!
In 2014 deja o s afim morti. nu stii draga ca in 2012 e sfarsitul lumii?!? asa a zis pe pro tv si noi trebuie sa credem
Ce te face sa crezi ca cineva stie raspunsul?
Dar orice e posibil avand in vedere cate se intampla in ziua de azi.
Nu mai vine ca in 2012 vine sf pamantului ![]()
oameni buni ce aveti?![]()
voi chiar credeti in astea?
Ce 2012 o sa murim?
)) cum puteti spune asa prostii.Numai Dumnezeu stie.
) Da` voi va uitati la protv si la OTv dOamnee
Pentru voi, ca sa stiti in 2012 nu muirm, e adevarat ca, calendarul Mayas se termina in 2012 dar incepe o noua era. Daca citit putin cei de la NASA au dat raspuns la toate cele 5 motive ca nu murim in 2012. Dar s-ar putea ca cel de-al 3-lea razboi mondial sa fie adevarat pentru ca Coreea de Nord cu Coreea de Sud au inceput sa se bata iar noi vom muri primi daca incepe
![]()
probabil
o sa ma duc si eu sa ma bat cu aia![]()
o sa-mi iau laptopu la mine, sh stau p mess... vb cu toti
le spun cum e
Se presuune ca al treilea razboi mondial va veni in 2014 dar Dumnezeu stie el a facut lumea si 2012 nu vine sfarsitul lumii pentruu toti evolutionistii e dorar o metafora ca sa faca bani si se spune ca in 2012 incepe Era de aur cand trebuie sa fim de,, aur,, adica foarte buni la suflet ca daca vom fi raii in 2012 va fi sfarsitul lumii!