| Al3xandra95 a întrebat:

În Sfântul Altar de la noua Catedrală din București se va intra doar azi sau se mai poate intra și de mâine?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Până vineri 31 octombrie. Programul este non-stop.

8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Oricind. Preferabil cu buldozerul.

| Al3xandra95 explică (pentru ValentinMihai78):

Ok, mersi!

| Al3xandra95 explică (pentru GabiDumitrescu):

Sunteți rău la adresa Sfântului Altar. sad
Eu chiar voiam să ajung azi, dar mi-a fost super rău și nu am reușit să ridic capul de pe pernă.
Dar îmi era teamă că o să pierd o ocazie unică în viață. Să intri ca femeie în Altar, e ceva. happy
Tocmai de aceea nu vă înțeleg atitudinea domnule Gabi happy dv aveți marele privilegiu, ca bărbat, de fapt toți bărbățeii ășteia atei aveți privilegiul de a intra în Sfântul Altar și voi deveniți atei. Iar noi femeile am vrea și nu putem că nu avem voie. sad Și cică apoi să nu urăști bărbații. straight face
Deci tocmai de aceea sper ca zilele următoare să ajung, moartă, coaptă. E o ocazie unică în viață, din postura mea de femeie, pe care o pot face. Să intru în Sfântul Altar. happy Sper doar să nu leșin de la agorafobia ce mă tot cuprinde în ultima vreme. straight face

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Al3xandra95):

Cam mult respect pentru o religie care te considera inferioara doar ca nu detii un penis... nu?

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cu buldozerul să intre Dumnezeu în viața și familia ta, ca să înțelegi ce înseamnă religia și cum te ajută!
Prostul până nu este fudul nu este prost destul!

| MihaitzaItza a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Sa intelegem ca esti credincios?

| Al3xandra95 explică (pentru suntserios):

Dacă ați zis asta domnule SuntSerios că probabil știți de ura mea contra exact acelor pen de care spuneți dv și faceți asta doar ca să mă răniți sau mna... punând sare pe rană, poate credeți că mă veți schimba laughing) vă înșelați.

Deși mulți ani, am gândit fix ca dv și am urât religia și pe Dumnezeu fix din acest motiv, că dar de ce bărbatul are voie în altar și totuși tot el e cel mai des pe la mititica și la bordeluri și cu toate astea bărbatul are voie în Altar și noi, femeile nu, să știți că în final am înțeles ceva. Ceva ce un ateu niciodată nu va avea capacitatea spirituală de a pricepe. Și sper să nu vă simțiți jignit după această etichetă. Nu e cu niciun hate spusă ci e doar spusă, presupunând că sunteți ateu.
Dar eu într-un final am priceput ceea ce a vrut Dumnezeu să spună. happy Că deși nu pricepem noi toate rânduielile Lui, are El socotelile Lui. Dar mai ales am înțeles asta tot prin știința pe care o vociferați și dați ca exemplu voi ateii. Faptul că, doar femeie poate să procreeze și să scoată din ea o altă vietate. Iar dacă biologic vorbind doar femeiea are capacitatea asta și aici vorbim de biologie, nu de o poruncă. Mi se pare echitabil în final ca și bărbatul să aibă o sarcină divină. Aceea de a fi un bun bărbat și de a intra singur în Altar. Acum pricep toate astea. Nu spun și că mă încântă în totalitate ideea sau că totuși ar fi egalitate între se*e astfel. Pentru că bărbatul poate păși în altar, e una și-și asumă atunci când a decis să meargă pe drumul Hirotonosirii, parcă ăsta era termenul pentru preoți și călugări?! Dar o femeie oricât de mult a fost ea care și chiar dacă ar fi făcut primul pas, ea nu rămâne ca Fecioara Maria singură însărcinată. Deci răspunderea nu cred că e aceeași. Deoarece preotul care a intrat în Altar, măcar știe că dă răspundere doar de sufletul lui, dar femeia care naște un copil, pe care nici nu-l face singură, dar îi e predestinat apoi, poate, să-l crească singură, dă răspundere toată viața și pentru viața copilului ei, dacă ajunge un drogat, un homeles un furăcios, un infractor sau mai grav, mai are și pe alții pe conștiință dacă ajunge dereglat mental sau criminal. Deci nu e o răspundere egală în totalitate, dar aia e. Până la urmă și femeia trebuie să-și asume că dacă vrea se* cu orice preț, va plăti la final un preț. Și aici e și mai grav, că e la joaca sorții, că unele femei au demonstrat cu vârf și îndesat că pot fi mame siper devotate și chiar femei Alfa și fără un bărbat lângă ele si crescând poate chiar mai mult de un copil. Iar altele au doar un copil și singure nu pot gestiona tot ce vine peste ele și așa se pierd pe drum și dau naștere în viitor la monștri. Dar aia e, știe Dumnezeu de ce. Eu aici mi-am terminat ceea ce pot ști și cuprinde cu mintea mea umană. Restul nu mă interesează și nici nu mă privește. Daaar... cred cu tot sufletul că un Dumnezeu deaspura noastră există și că va face dreptate pentru fiecare la momentul oportun.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Al3xandra95):

Wow. Impresionant cat de putin respect ai pentru tine incat te lasi injosita da acesta saralatanie numita religie.

Si daca ai fi intr-adevar credincioasa, si ai crede in Dumnezeu probabil ai fi realizat si tu diferenta intre Dumnezeu si popii care au facut aceste reguli care nu au absolut nicio legatura cu spiritualitatea ci doar cu ego lor mare.

Tu ca femeie sa ai asa putin respect pentru tine ca fiinta, mai ales ca poti sa dai viata alti fiinte... dar sa te lasi calcata in picioare de religie, sa lasi religia sa te considera murdara doar pentru ca poti ramane insarcinata si ai menstruatie! Oribil. Trist.