Ce-ar fi să faci tu o plimbare personal acolo, să simți tu MIROSUL (dacă e cazul) nu să zici că AUZI CĂ MIROASE?
N-are nicio legatura groapa de gunoi de la Vidra. Mirosul venea de la groapa de gunoi Glina, care e inchisa de vreo 8 ani.
Sectorul 4 e mare. Una este să stai la Tineretului, alta este să stai la Vulcan. Nu-ți imagina că miroase în tot sectorul sau că miroase permanent. Iar groapa de gunoi Vidra este la 5km de periferia Sectorului 4.
Ce e aia Vulcan? Daca te referi la fosta fabrica Vulcan, nu a fost in sectorul 4. Si oricum, locatia e relativ aproape de Tineretului.
Da, mă refer la fosta Vulcan care era în zona industrială din sectorul 4. Și care este la vreo 7km de Tineretului, deci nu știu ce înțelegi tu prin "relativ aproape de Tineretului".
Unde naiba e in sectorul 4, ca era pe strada Progresului (Trafic Greu), in sectorul 5, la vreo 2km in linie dreapta de Tineretului. Le confunzi.
Ce-ar fi sa cauti tu "Vulcan SA" pe Google Maps, ca să observi că era pe Str. Dumitru Brumarescu 15, platforma Berceni?
E o discutie fara sens. Zona Vulcan in Bucuresti este cea pe care ti-am mentionat-o, nu Platforma Berceni. E zona fostei fabrici Vulcan din str. Progresului, unde acum e Vulcan Value Center. Daca intrebi un bucurestean de Vulcan, te va trimite acolo, nu in Berceni.
Chiar că e fără sens. Ciudat este că tu ai inițiat-o.
anonim_4396 întreabă:
Teo05 întreabă:
CursedRanked întreabă: