Pentru a nu mai posta intrebari de acest gen pe la celelalte categorii si pentru ca este de un real folos o asemenea categorie (sunt destule intrebari pe forum in care unui elev ii lipseste un amanunt pentru a rezolva o anumita problema, lasand la o parte lenesii) sprijin aceasta idee. Pana la urma acest site are scopul de a ajuta, atunci hai sa ajutam.
Inca nu v-ati obisnuit cu ironiile mele?
Eu sa-mi doresc o categorie pentru puturosii TPU? Insemna ca nu mai sunt eu!
Din pacate aici nu se cere ajutorul, aici cel mai des se cere mura-n gura. Sint enorm de multe intrebari la care raspunsul, il afla doar daca sint atenti la ore, sau daca citesc lectia. Spre exemplificare, azi am vazut o intrebare de genul "ghici ciuperca ce e"
http://www.tpu.ro/......unecare_1/
Mai vrea si justificarea raspunsului, cu alte cuvinte de ce sa citeasca el lectia daca sint fraieri care le dau raspunsurile pe tava, doar de dragul de a arata cit sint de inteligenti si poate pica si o funda... atit de cersita funda.
Cu toate astea, sint de acord cu o categorie anume pentru elevi. Elevii mai au nevoie uneori sa fie ajutati, acolo unde este mai greu, este normal sa se dea "o mina de ajutor".
Nu, imi pare rau.nu sunt de acord. una e sa pui o intrebare cu titlul orientativ iar cu totul altceva este sa spui "cum rezolv cutare ecuatie? dar spuneti-mi raspunsul detaliat". nu sunt de acord cu chestia asta. daca le rezolvam noi temele pe TPU, de ce se duc la scoala? stai, stiu.ca sa faca sex in bai, ca am vazut ca e la moda. din cauza internetului care ofera o gramada de informatii pe tava, copiii nu-si mai pun deloc mintea la contributie. iar o minte neexersata devine puturoasa si capacitatea de asmiliare de noi informatii scade uluitor. imi pare rau. nu numai ca nu sunt de acord cu infiintarea unei categorii unde sa rezolvam temele altora, dar voi si raporta intrebarile de gen care intrec masura.
Ok, imi dau consimtamatul, m-am saturat sa vad copii zgribuliti pe "strazile" TPU postand teme pe la stiinta si filozofie, dragoste si sex sau conversatii. Oricum, temele pe TPU s-au facut si se vor face, mai vezi pe la suspendati cate un cont avertizat, cont pe care nu activeaza nimeni.
Andrey11 întreabă: