| Anonim2938 a întrebat:

Nu stiu de ce nu mai vad nimic la messenger cand scriu eu sau cand imi scrie cineva. pur si simplu scriu si imi apare imaginea alba.Rasp Urgent! Fundita!

4 răspunsuri:
| miha90z a răspuns:

Start – RUN: regsvr32 jscript.dll apasati OK apoi din nou, alta comanda regsvr32 vbscript.dll. Un restart de messenger si totul va reveni la normal.
sau -se deschide din stânga jos, din Start, run-ul(executare) în care se va scrie regedit apoi se dă enter.Se va afișa o fereastră de editare a fișierelor din windows (aveți mare atenție să nu ștergeți fișiere importante)
-se dă click pe
HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Windows-CurrentVersion-Internet Settings,după care se va șterge folderul Zones cu click dreapta pe el și delete.
Se închide regedit și fără să dați restart la PC,sau să instalați/dezinstalați ceva, deschideți yahoo messenger, unde după cum observați s-a rezolvat problema.

mie mi-a mers cu a 2a big grin

| Anonim2938 explică:

L-am sters sh am dat sh restart.degeaba

| animeegirl16 a răspuns:

Buna happy mi s-a mai intamplat si mie ...incearca sa dai restart la calculator si daca nici dupa asa nu merge poti incerca sa iti reinstalezi messenger-ul big grin. sper ca te-am ajutat!

| deya_3049 a răspuns:

Sterge messu care il ai si da altu de pe net si instaleaza-l din nou ca asa am patit si eu